Gå videre til innhold
NYHET FRA ALPRO: Markedets mest fiberrike havredrikk

Pressemelding -

NYHET FRA ALPRO: Markedets mest fiberrike havredrikk

På grunn av havrens høye fiberinnhold gir kornet en god fordøyelse. Det er en av grunnene til at Alpro har mikset havre med en av de mest trendy ingrediensene i plantedrikker for en ny og smakfull kombinasjon. Her er Alpro havre- og mandeldrikk!

I 2017 drakk nordmenn mer plantebasert drikke enn noen gang tidligere. Plantebasert drikke vokste faktisk med 11,4 prosent i 2017*, mens drikker fra Alpro vokser med nesten 10 prosent i volum. Mandeldrikk er velkjent for de fleste. Faktisk er mandel sammen med kokos ingrediensene i plantebaserte drikker med størst prosentvis vekst. Nå har Alpro blandet havre og mandel for å kunne servere den mest fiberrike havredrikken med enda bedre smak!

Havre + mandel = sant

I tillegg til å inneholde mest fiber av alle havredrikkene på markedet, er Alpros nyhet også en av havredrikkene med lavest sukkerinnhold. For den som ønsker en sunn og fiberrik frokost er havre- og mandeldrikken derfor et godt valg. Drikken kan selvsagt nytes som den er, eller for eksempel brukes i en smoothie. Den er også perfekt å bruke i en enkel kjøleskapsgrøt! Havregryn, chiafrø, litt søtning etter smak og havre- og mandeldrikk er alt som skal til. Sett blandingen i kjøleskapet på kvelden, og nyt en god grøt toppet med gode bær om morgenen.


I tillegg til å være fiberrik, er Alpro havre- og mandeldrikk

  • 100% vegetabilsk
  • kilde til vitamin E
  • naturlig laktosefri, og derfor lettfordøyelig
  • naturlig lav på fettinnhold
  • fri for fargestoffer og konserveringsmidler

Plantebasert er godt for kroppen og bra for miljøet
Flere og flere velger å inkludere mer plantebasert i kostholdet sitt, og dette kommer også til å spille en viktigere rolle i kostholdet vårt fremover. Helse, miljø og bærekraft har for mange blitt avgjørende faktorer for valg av matvarer.

Alpro er markedsleder innenfor kategorien «melkefri drikke» i Norge, og Norges mest solgte plantebaserte drikke i 2017 var Alpro soya original. Det er all grunn til å tro at denne kommer til å få hard kamp fra Alpros fiberrike nyhet i 2018!

Om Alpro

Alpro har en visjon om en verden hvor mer av det vi spiser og drikker, bør komme fra planter. Alpro sine produkter er naturlig laktosefrie, og derfor lettfordøyelige. Men å spise plantebasert er ikke bare godt for deg, det er også bra for miljøet. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi bruken av knappe ressurser som vann og jordbruksareal, samtidig som vi senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon.

Alpro havre- og mandeldrikk selges i dagligvarebutikker. Veil. pris 31,90,-.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, kontakt innholdsprodusent i Midsona Norge, Hans Ola Hevrøy: 91 52 86 72, hans.ola.hevroy@midsona.no

* AC Nielsen

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge