Gå videre til innhold
Nyhet fra Friggs: Maiskaker med en deilig smak av smørpopcorn.
Nyhet fra Friggs: Maiskaker med en deilig smak av smørpopcorn.

Pressemelding -

Nyhet: Ferdigpoppet og klar - nå kommer Friggs Maiskaker Popcorn!

Nå kan alle popcornelskere se fram til Friggs nye maiskaker! Med en fantastisk, deilig smak av smørpopcorn passer de perfekt som et litt sunnere snack-alternativ til filmkvelden.

Friggs Maiskaker Popcorn er naturlig glutenfrie maiskaker med lite saltinnhold og god smak av smørpopcorn. Perfekt for deg som elsker popcorn og vil ha muligheten til å spise digg snacks uansett hvor du er. Friggs Maiskaker Popcorn er perfekte både til hverdag og helg. Og det beste er... du trenger ingen stekeovn eller mikrobølgeovn for å lage dem - de er allerede ferdigpoppet! Denne smaken blir garantert en favoritt hos hele familien – både store og små.

Hva er maiskaker?

Friggs maiskaker er sprø og smaksrike og finnes i mange ulike varianter med forskjellige krydder, frø og urter. Mais er i tillegg naturlig glutenfri og rik på fiber.

Maiskaker kan brukes både med og uten pålegg, og kan være et alternativ til brød eller knekkebrød. I tillegg er de perfekte som snacks og kveldskos, eller som mellommåltid på jobb eller før middag og trening. De er også supre å pakke med seg i tursekken. Våre maiskaker faller i smak både hos voksne og barn. Spis de som de er, eller prøv deg fram med dine favorittpålegg!

Utsalgssteder

Friggs Maiskaker Popcorn kan kjøpes i utvalgte Meny-, Coop- og Rema 1000-butikker fra uke 8 til veil. pris 31,-.

Vil du vite mer om Friggs?

Klikk deg inn på vår nettside Friggs.no eller følg oss på Instagram og Facebook.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS

Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge