Gå videre til innhold
NYHET! Dyrk dine egne spirer med BioSnacky fra A.Vogel

Pressemelding -

NYHET! Dyrk dine egne spirer med BioSnacky fra A.Vogel

Spirer er frisk, sunn og kortreist mat, som kan dyrkes fram uansett årstid og på kort tid. Perfekt i salaten, på brødskiva eller som tilbehør til grillmaten i sommer. La det spire og gro på kjøkkenbenken!

Nyhet fra A.Vogel!

  • Alfalfa: Alfalfaspiren er kilde til folsyre og kobber. Spirene har en mild og nøtteaktig smak
  • Vinterbrokkoli: Brokkolispirer har en mild og god smak, som kan minne om rå brokkoli. Spirene er kilde til vitamin C, folsyre og kobber.
  • Mungbønner: Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken.

Bruk også gjerne BioSnacky spireglass, som er en enkleste måten å komme i gang med spiringen på.

Slik spirer du:

Ikke grønne fingre påstår du? Å spire er så lett at absolutt alle kan få det til! Det krever verken dyrt utstyr, avansert kunnskap eller mye tid. Alt du trenger er noe å spire og et spireglass.

Du starter med å bløtlegge frøene. Bløtleggingstid er vanligvis 6-8 timer for små frø, 12-15 timer for bønner og store frø. Deretter skal frøene skylles godt ca. 2 ganger daglig fram til de er ferdig spiret. Pass på at alt vannet helles av, slik at spirene ikke råtner. Pass samtidig på at spirene får nok fuktighet og ikke tørker ut. Spirene dine kan godt stå på kjøkkenbenken, men helst ikke i direkte sollys. Optimal temperatur er 18-20 grader. Hvor mange dager det tar før spirene er ferdig varierer lit fra type til type – les på pakken. Når spirene er ferdig oppbevares de i kjøleskapet, hvor de kan holde seg inntil en uke.

Mer informasjon om spirer og hva du kan bruke dem til, finner du i Spireguiden på www.soma.no.

Selges i helsekost og på Soma.no. Veil.pris: Spirer kr 39,- og spireglass kr 129,-

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 97070867

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS

Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge