Gå videre til innhold
NYHET! CoVera Bodylotion

Pressemelding -

NYHET! CoVera Bodylotion

På bakgrunn av suksessen med CoVera Face & Body Cream så har vi bestemt oss for å lansere en bodylotion. CoVera Bodylotion er basert på de samme velgjørende ingrediensene, men er lettere i konsistensen og kommer i en praktisk tube.

Endelig lanserer vi et nytt produkt i den populære CoVera-serien! CoVera Bodylotion inneholder nærende ingredienser som kokosolje, aloe vera og sheasmør. Og den er selvfølgelig parfymefri!

Litt om ingrediensene:

Cocosa Extra Virgin kokosolje

Kokosoljen (Cocosa Extra Virgin) mykgjør og beskytter huden. Oljen kan lindre og roe hud som er tørr, irritert og klør. Huden etterlates myk og smidig da kokosolje trekker raskt inn i huden.

Aloe vera

Aloe vera er kjent for sine fuktighetsgivende og lindrende egenskaper og benyttes ofte på sår og varm hud etter f.eks. soling og trening. Aloeveraplanten inneholder en næringsrik gele som trenger inn i huden og tilfører rikelig med fuktighet.

Sheasmør

Sheasmør er tradisjonelt brukt av afrikanske kvinner til å pleie hud , hår og negler. Sheasmør fra sheanøtten er kjent for å mykgjøre, berolige og gi fuktighet til tørr og sprukken hud. Sheasmør smelter ved kroppstemperatur og gir derfor deilig lindring av irritert hud.

Veil.pris: kr 179,- Utsalgssted: Helsekost, www.soma.no

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS:

lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge