Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Nye vitaminløver med colasmak

Ved hjelp av vitaminløven Marius skal det lite til for å føle seg bedre. Nå kan du nyte en helt ny løve med colasmak!

Du har kanskje sett eller hørt om godkaren på bildet før? Det er vitaminløven Marius. Han har lenge gjort hverdagen til både barn og voksne bedre. Det gjør han ved å dele av sine rike lagre med vitaminer. Kanskje har du smakt de gode vitaminløvene med fruktsmak? Eller den syrlige vitamin C-løven?

Nå vil Marius at du skal ha enda flere smaker å velge mellom. Derfor kommer vitaminløvene nå med colasmak! Men du – selv om hans ytre er annerledes, er vitaminkompisen din fortsatt den gode gamle, og hensikten den samme: Han vil at det skal være gøy for både barn og voksne å ta vitaminene kroppen trenger hver dag!

Til tross for sin safariske karakter har ikke Marius reist langt for å havne i butikkhylla. Løvekompisen er nemlig unnfanget og oppdratt på Rolvsøy utenfor Fredrikstad. Her har dyktige produsenter i mange år passet på at Marius oppfostres med ett mål for øye: Nemlig å gjøre din hverdag bedre så lett som mulig.

Inneholder hele 10 vitaminer

Cola-løvene inneholder blant annet vitamin C, A og D – vitaminer han mer enn gjerne deler med deg! Tar du imot blir immunforsvaret ditt fornøyd, huden og synet ditt holdes ved like og benbygningen og musklene dine smøres med næring de har godt av. Med sine løvekrefter sørger Marius også for å gjøre deg mindre trøtt, sliten og utmattet.

Og du – selv om Marius sin colasmak gjør han søt, er han fullstendig sukkerfri!

Biopharma Vitaminløver med colasmak, veil.pris 69,90,-. Selges i utvalgte Meny, Kiwi, Spar, Joker og Bunnpris.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS, Hans Ola Hevrøy: 915 28 672, hans.ola.hevroy@midsona.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge