Gå videre til innhold
Nye Philips AVENT Natural Comfort brystpumpe og Natural tåteflaske

Pressemelding -

Nye Philips AVENT Natural Comfort brystpumpe og Natural tåteflaske

Ny behagelig brystpumpe og en innovativ flaske!

Philips AVENT har siden starten av 1984 hatt ett tydelig mål – å gjøre foreldres første tid med sitt nyfødte barn så enkelt som mulig. Brystpumpen Natural Comfort og flasken Natural er de siste i den seneste tids innovasjoner fra Philips AVENT.

Brystpumpen Comfort, utviklet i samarbeid med ammingseksperter, gjør at mødre ikke lenger behøver bøye seg fremover når de bruker brystpumpe. Er Du avslappet og sitter behagelig når du pumper, renner melken bedre.

- Vår brystpumpe er utviklet for å gjøre det lettere for mødre å amme så lenge de selv vil, på en så enkel og behagelig måte som mulig.

Med Comfort brystpumpen kan de fortsette å gi barnet det den mest av alt behøver, sier Jenny Flodman, Marketing Manager for Philips AVENT.

Comfort gjør selve pumpingen enklere. Med en ny vinkel på pumpene kan den holdes nærmere kroppen i en mer behagelig stilling, noe som bidrar til at melken renner bedre.

Den nye flasken Natural kan, akkurat som brystpumpen, kombineres med andre produkter fra Philips Avent. Natural flasken har ett avansert anti-kolikk system og en flaskesmokk som er designet for å etterligne mors bryst. Alt for og enkelt kunne veksle mellom amming og mating med flaske da det behøves. Flaskesmokken bidrar til en naturlig sugeteknikk for babyen og forenkler overgangen fra bryst til tåteflaske. Så klart er både pumpe og flaske 100 % BPA og ftalat frie.

Brystpumpen kan kjøpes i apotek og baby butikker.

Flaskene og flaskesmokkene kan kjøpes i apotek, baby butikker og dagligvare.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Produktsjef: karen.marie.heggberget@midsona.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge