Gå videre til innhold
Ny reklamefilm for Atkins lavkarboprodukter

Pressemelding -

Ny reklamefilm for Atkins lavkarboprodukter

Atkins er et verdensledende brand innen vektkontrollkategorien og ekspert på lavkarbo. I en forbrukerundersøkelse* gjort av YouGov på vegne av Midsona Norge ble det avdekket at når nordmenn vurderer kostholdsendringer er lavkarbokostholdet top of mind for 56 % av befolkningen*. Atkins tilbyr en rekke produkter som gjør det enklere å følge et lavkarbokosthold.

Som ekspert på lavkarbo er det derfor ikke så rart at Atkins de siste årene har fått en sterk posisjon i Norsk handel og opplever sterk etterspørsel etter sine lavkarboprodukter. – Det er ingen tvil om at hele den vestlige verden spiser for mye raske karbohydrater, og vi er derfor veldig glade for at stadig fler oppdager de unike produktfordelene til Atkins, sier produktsjef Bent Andreas Lundby i Midsona. Enten man er ute etter et alternativ til frokost, mellommåltidsløsning eller rett og slett en sunnere sjokolade har vi svært gode produkter som dekker behovet, og det er dette vi nå ønsker å kommunisere enda bredere enn vi har gjort tidligere.

Filmen blir vist på alle de store norske TV kanalene i mai. 

 

*Kilde: YouGov , Atkins Forbrukerundersøkelse (N=2275 ) 01/2012

 

Atkins produktene kjøpes i apotek, helsekost og dagligvarebutikker.

For mer informasjon, vennligst kontakt Bent Andreas Lundby

bent.andreas.lundby@midsona.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS het tidligere Midelfart Sonesson. Midsona Norge AS er Norges ledende leverandør av helse, skjønnhet og velvære produkter. Selskapet distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, og eier også egne brands.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge