Gå videre til innhold
Ny klinisk studie viser at prostasan forbedrer potensen og øker sexkvaliteten!

Pressemelding -

Ny klinisk studie viser at prostasan forbedrer potensen og øker sexkvaliteten!

En ny klinisk studie* har nå vist at Prostasan forbedrer seksuelle problemer som forårsakes av godartet prostataforstørrelse. Prostasan fra A.Vogel er det eneste dvergpalmeproduktet på markedet som har dokumentert effekt på dette problemområdet.

Hyppig vannlatingsbesvær hos menn skyldes som oftest at prostata-kjertelen vokser og presser på urinrøret. Dette fører til besvær med vannlatingen som langvarig vannlating, slapp stråle, problemer med tømming av blæren og hyppig vannlatingstrang. Dette er både irriterende og ubehagelig, men ganske vanlig for menn over 40-50 år.

Prostasan er et dvergpalmeekstrakt som er fremstilt av økologiske dvergpalmefrukter (Serenoa repens). Dvergpalme hindrer effektivt hyppige vannlatingsbehov om natten for mannen. Prostasan er økologisk fremstilt av friske planter. Effekten er dokumentert gjennom flere kliniske studier.

* Suter A, Saller R, Riedi E, Heinrich M. Improving BPH symptoms and sexual dysfunctions with a saw palmetto preparation? Results from a pilot trial. Phytother Res. 2012 Apr 23. doi: 10.1002/ptr. 4696.

For mer informasjon, vennligst kontakt Produktsjef Mari Sofie Pettersen Midsona Norge

mari.sofie.pettersen@midsona.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge