Gå videre til innhold
Ny Atkins-bar!

Pressemelding -

Ny Atkins-bar!

Nå får du kjøpt helt nye barer fra Friggs, Atkins og Swebar. Men hva bør du velge som mellommåltid, og hvilke passer best etter trening? Her får du hjelp til å velge riktig nyhet.

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få i seg nok næring. En bar kan du lett ta med deg i veska eller treningsbagen som et sunt påfyll av ekstra krefter. Men hvilken bør du velge?

NYHET FRA ATKINS: Glutenfritt mellommåltid med lite sukker

Fra Atkins kommer en ny og smakfull müslibar med samme kvaliteter som de gode Atkins-barene er kjent for: God smak, lavt sukkerinnhold og rik på proteiner. Atkins Coconut Almond Crisp er også rik på kostfiber. Baren veier 60 gram, og er et fint mellommåltid.

I tillegg er den fri for gluten og palmeolje.

Veil. pris Atkins Coconut Almond Crisp: 35 kroner.

Selges i Boots Apotek, Apotek 1 og på www.soma.no.

NYHETER FRA FRIGGS: Økologiske, glutenfrie mellommåltider

Alle Friggs sine barer er perfekt å ha med seg i vesken som et mellommåltid etter lunsj eller før trening – eller rett og slett når du har lyst på noe digg. Enkelt og veldig godt!

Nå gir Friggs deg flere smaker å velge mellom enn tidligere. De utvider nemlig sortimentet sitt med to nye økologiske og glutenfrie frukt- og nøttebarer uten palmeolje. Den ene med en herlig smak av hasselnøtt og mørk sjokolade. I nyhet nummer to er gojibær blandet med deilig mørk sjokolade.

Veil. pris Friggs Hazelnut Dark Chocolate og Friggs Goji Berry Dark Chocolate: 25 kroner.

Selges i Meny, Spar, Boots Apotek og på www.soma.no.

NYHETER FRA DALBLADS: Proteinrike svensker

Swebar har allerede mange proteinbarer laget for deg som vil ha en smidig og velsmakende proteinkilde, som er perfekt å nyte etter trening. Nå kommer det to nye i barfamilien med helt forskjellige smaker.

Den første har en god smak av peanøtt og karamell, og helt fri for palmeolje. Swebar Salty Peanut & Caramel inneholder 34 % protein per 100 gram næringsinnhold - proteiner kroppen har godt av etter en treningsøkt.

Nyhet nummer to, Swebar White Chocolate & Rasperry, har også et høyt proteininnhold. I tillegg inneholder den 50 prosent mindre sukker, og er fri for søtningsmidler.

Veil. pris Swebar Salty Peanut & Caramel og Swebar White Chocolate & Raspberry: 29 kroner.

Selges i Meny, Spar og på www.soma.no.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS, Hans Ola Hevrøy: 915 28 672, hans.ola.hevroy@midsona.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge