Gå videre til innhold
Norges mest solgte lavkarbo-bar gjennom tidene relanseres!

Pressemelding -

Norges mest solgte lavkarbo-bar gjennom tidene relanseres!

Fra 1. september 2013 kommer relanseringen av den baren som flest nordmenn gjennom tidene har tydd til når de trenger et raskt, sunt og smakfullt påfyll med minst mulig påvirkning på blodsukkeret.

Stadig fler er opptatt av å kutte ned på inntaket av sukker og raske karbohydrater, og Atkins Advantage Chocolate Decadence er et glimrende verktøy for å ta kontroll over sukkerfellene som mellommåltid ofte kan være. Med sin nye formula blir det enda enklere: Ikke bare er det mer protein, mindre sukker og mindre karbohydrater, men smaken er også løftet til et helt nytt nivå gjennom en langt mykere konsistens. I tillegg til smak og produktegenskaper har også designet gjennomgått en forbedring og Atkins fremstår nå både freshere og mer informativt på butikkhyllene.

Også lillesøsteren, Advantage Chocolate Hazelnut Crunch får ny og bedre oppskrift denne høsten, og totalt sett vil Atkinsporteføljen stå svært styrket i forhold til sin misjon: Gjøre det enklere å redusere inntak av sukker og unødvendige karbohydrater i hverdagen.

Prisen er uendret, og ligger på ca 25 kroner i dagligvarebutikkene.

Ta gjerne kontakt med Bent Andreas Lundby (bal@midsona.no) for mer informasjon.Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge