Gå videre til innhold
Næringsrik wrap fra ny og spennende leverandør

Pressemelding -

Næringsrik wrap fra ny og spennende leverandør

BFree er en merkevare som ble etablert i Irland i 2011. På få år har det vist seg å bli en suksess. BFree har fokus på å få frem velsmakende og næringsrike, glutenfrie produkter som er egnet til ernæringsbevisste så vel som allergikere. 

BFree har utviklet en oppskrift og sammensetning som erstatter gluten og hvete med naturlige ingredienser som smaker veldig godt. Produktene er næringsrike og har lavt fettinnhold og høyt fiberinnhold sammenlignet med konvensjonelle alternativer. BFree sine produkter er fri for allergener. Det betyr at det ikke er gluten, hvete, melkeprodukter, egg, nøtter eller soya i dem. De er derfor også godt egnet for veganere. BFree wraps er dessuten også uten palmeolje - og kan spises med god samvittighet.

BFree lanserte i uke 8 et helt nytt produkt i Norge: 


BFree Flerkornwrap
Endelig kommer en næringsrik wrap som er rik på fiber, har et lavt fettinnhold og bare 99 kalorier per wrap – det laveste på markedet. BFree Flerkornwraps er basert på en blanding av sorghummel, rismel, maismel, bokhvetemel, hirsemel, teffmel, quinoamel og amaranthmel. Dette gjør den mer næringsrik enn alle andre wraps på markedet. I tillegg smaker den helt fantastisk.

Produktet ble utviklet av BFree etter å ha hørt at det var spesielt vanskelig å få tak i glutenfrie wraps. Det er den første wrapen uten allergener som har samme kvalitet som en vanlig wrap.
– Vi besøkte en glutenfri matmesse i England, og mange fortalte at de savnet glutenfrie wraps, sier Alex Murphy, daglig leder for Bfree. Murphy mener BFree ikke bare appellerer til de med matintoleranse eller allergi, men at det er et økende antall mennesker som ønsker å unngå hvete og gluten som en del av et sunt kosthold.
I tillegg til at BFree selges i mange land i Europa, ble merkevaren i 2014 lansert i USA og Australia.

– Vi har stadig økt fokus på sunn mat i Norge, sier Torill Wertebach, Brand Manager hos BFrees distributør, Alma Norge AS. Det er viktig for de som ikke spiser gluten å få i seg nok næring og at produktet forøvrig er sunnest mulig. For denne gruppen vil dette produktet være midt i blinken.

BFree Flerkornwrap kan serveres kald med ønsket fyll som lunchwrap eller varm til fajitas. Produktet er en tørrvare, men kan også fryses uten at kvaliteten forringes. BeFree wraps kan varmes i mikroovn, ovn eller i stekepannen.

Distribueres i store Rema 1000 butikker og i helsekostbutikker med godt vareutvalg.
BFree Flerkornwrap, 252g (6 x 42g). Pris i dagligvare, ca. kr 47,-

Les gjerne mer om produktet på www.bfreefoods.com.

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma

Alma Norge AS er Norges fremste leverandør av økologiske produkter og ulike varekategorier innen livsstil; allergi, miljø, vegetarisk mm. til norsk dagligvare, helsekost og storhusholdning.

Vår visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er vår egen økologiske merkevare og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.

Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge