Gå videre til innhold
Nå kommer super-wrapsen. Glutenfri wrap med quinoa og chiafrø

Pressemelding -

Nå kommer super-wrapsen. Glutenfri wrap med quinoa og chiafrø

BFree introduserer nå en ny glutenfri wrap som inneholder superfrøene quinoa-, chia-, teff-, og linfrø som gir et naturlig rikt næringsinnhold av fiber, kalsium, jern, Omega-3 og proteiner. Nyheten er tilgjengelig fra uke 8 i utvalgte Meny, Spar og Kiwi-butikker.

– I fjor introduserte vi BFree flerkornwrap på det norske markedet og mottakelsen har vært over all forventning. Produktene fra BFree er næringsrike og har lavt fettinnhold og høyt fiberinnhold sammenlignet med konvensjonelle alternativer. BFree sine produkter er fri for allergener. Det betyr at det ikke er gluten, hvete, melke, egg, nøtter eller soya i dem. De er derfor også godt egnet for veganere. BFree wraps inneholder heller ikke palmeolje - og kan derfor spises med god samvittighet, sier Stine Marie Sjølie, markedssjef i Alma Norge.

BFree Wrap med quinoa & chia
– Superfrøene gir et naturlig høyt innhold av næringsstoffer og sammen med en økt smaksopplevelse, mener vi at denne wrapsen vil gi norske familier et nytt, næringsrikt og sunnere alternativ til fredags tacoen, sier Sjølie. En wrap inneholder kun 105 Kcal.

BFree wraps kan serveres kald med ønsket fyll som for eksempel kyllingsalat eller varm til taco eller fajitas. Produktet er en tørrvare, men kan også fryses uten at kvaliteten forringes. BFree wraps kan varmes i ovn, mikrobølgeovn eller i stekepannen.

Chiafrøet kommer fra Mellom- Amerika og er kjent for sitt høye innhold av de viktige næringsstoffene kalsium, fiber og Omega-3. – En spiseskje med chia er like næringsrik som en smoothie laget av laks, spinat og veksthormoner, skriver Christopher McDougall i bestselgeren «Født til å løpe». Chiafrøet har en unik evne til å fylle magen og gi metthetsfølelse. 

Quinoafrøet er full av sunt fett, fiber og antioksidanter. Planten har et høyt innhold av de essensielle aminosyrene lysin, metionin og treonin som det er lite av i korn og belgvekster. Dette gjør at quinoa regnes som en komplett proteinkilde, og en matvare som er særlig egnet for vegetarianere. 

Teff-frøet kommer fra teffplanten - en gressfamilien som hører hjemme i det nordøstlige Afrika, og er en viktig kornsort blant annet i Etiopia og Eritrea. Teff-frøet er rik på Omega-3 og jern. 

Linfrø som kommer fra veksten lin er også en rik kilde til Omega-3 i tillegg til fiber og B-vitaminer. 

For mer informasjon – ta kontakt med Stine Marie Sjolie i Alma Norge AS.

Om Bfree
BFree ble utviklet for å tilby glutenfrie velsmakende og sunne brødvarer til deg. Folk kan ofte føle seg dårlig etter å ha spist brødvarer eller de velger helt å unngå brød som kan skyldes en overfølsomhet for hvete eller gluten. Alle våre produkter er fri for allergener som betyr at de ikke inneholder gluten, hvete, melk, egg, nøtter eller soya. Det er derfor trygt å spise alle våre produkter samtidig som de er veldig sunne da de har et høyt ernæringsmessige innhold.

Når hvete fjernes fra brødprodukter, er det som om «skjelettet» som holder strukturen på plass blir fjernet. BFree har utviklet en oppskrift og sammensetning av næringsinnhold som erstatter både gluten og hvete med naturlig ingrediens som smaker godt. Oppdag selv hvor godt BFree er for kostholdet ditt.

Alma Norge AS distribuerer og markedsfører BFree i Norge.

Related links

Emner

Kategorier


Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge