Gå videre til innhold
Nå kan du teste ofte og enkelt med nyheten RFSU Graviditetstest test ofte!

Pressemelding -

Nå kan du teste ofte og enkelt med nyheten RFSU Graviditetstest test ofte!

RFSU Graviditetstest test ofte kommer i en praktisk 8-pakning med strips. Den gir et like sikkert resultat som vanlige graviditetstester, og gir deg muligheten til å teste ofte og enkelt – til en rimelig penge.

Det er mange følelser knyttet til det å ta en graviditetstest. En undersøkelse gjennomført av NORM (Nordisk kvantitativ online undersöking) for RFSU i 2013 viste at de som aktivt prøver å bli gravide står for 78 % av omsetningen i kategorien. Når man planlegger en graviditet er det ofte behov for å teste flere ganger. Mange prøver i måneder før det blir positivt resultat, og når graviditetstesten endelig viser to streker kan behovet være tilstede for å dobbeltsjekke resultatet før man tør å tro på det.

25 kroner per test

Foreløpig er strips den minst brukte og kjøpte typen graviditetstest i markedet, sammenlignet med plastpinner og digitale tester. Mye av grunnen til dette er nok at strips foreløpig kun har vært solgt på nett. Likevel ser vi en dreining mot at stadig flere benytter seg av strips. Tall fra NORM viser at 34 % av de som prøver å bli gravide har kjøpt/brukt strips. Av de som tester hyppigst oppgir også 24 % at de først tester med strips, for å deretter dobbeltsjekke med en digital test når de har fått positivt svar.

Med nyheten RFSU Graviditetstest test ofte blir strips for første gang tilgjengelig over disk i Norge. RFSU Graviditetstest test ofte selges i Vitus Apotek, Ditt Apotek og Apotek1.Med strips kan du teste ofte, til en fornuftig pris. Pakningen koster 199 kroner, noe som tilsvarer 25 kroner per test.

Like sikkert som vanlige graviditetstester

Selv om strips foreløpig er den minst brukte og kjøpte typen graviditetstest, gir den et like sikkert svar som plastpinner og digitale tester. RFSU Graviditetstest test ofte er den samme typen graviditestest som ofte brukes på sykehus og av jordmødre. Testen har en følsomhet på 25 mlU/ml, den er enkel i bruk, og du kan teste fra den dagen du skulle hatt menstruasjonen. Det sikreste er å bruke morgenurin.

Strips har lenge vært tilgjengelig via diverse nettbutikker. Ettersom 34 % av de som prøver å bli gravide har benyttet seg av strips, ser vi et behov for å kunne tilby et alternativ i apotek for dem som tester ofte. Tall fra NORM viser at de to viktigste kriteriene for kunden når de kjøper graviditetstest er at de kjøper et varemerke de stoler på, og lave priser. RFSU er en merkevare med høy tillit hos forbruker, og er Norges mest kjøpte graviditetstest. Med RFSU Graviditetstest test ofte kan vi tilby en rimelig test fra en kjent avsender.

Trygge svar på store spørsmål

Vi vet at gravide og de som prøver å bli gravide har mange spørsmål knyttet til graviditet. I den anledning har RFSU lansert www.gravidjaellernei.no – en pålitelig informasjonsside med informasjon om alt du lurer på om graviditet.

AUP kr 199 for 8 tester. Selges i Vitus Apotek, Ditt Apotek og Apotek1.

For mer informasjon og høyoppløselige produktbilder, kontakt:Christina Placht, Markeds- og presseansvarlig i RFSU NorgeTlf: 93 85 77 69E-post:christina.placht@rfsu.no

Om Rikstförbundet För Sexuell Upplysning (RFSU)

RFSU er en ideell organisasjon som i over 80 år har jobbet for et åpent og positivt syn på sex- og samlivsspørsmål. Vi jobber for alles frihet til å være den man vil, velge å leve som man vil, og nyte som man vil. Organisasjonens overskudd går til informasjons- og opplysningsarbeid både i Norge og internasjonalt.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge