Gå videre til innhold
Nå finner du over 220 økologiske Urtekram-produkter på soma.no

Pressemelding -

Nå finner du over 220 økologiske Urtekram-produkter på soma.no

Danske Urtekram har Skandinavias bredeste sortiment av økologiske matvarer og personlig pleie. Med lansering av nettbutikken Soma.no blir over 200 økologiske Urtekram-produkter tilgjengelig for norske forbrukere.

Urtekram er en av verdens fremste pionerer innen økologi og har i dag Skandinavias bredeste sortiment av økologiske matvarer og personlig pleie. Siden starten i 1972, da økologi kun var en idealistisk hjertesak for de få, har Urtekram bidratt til å gjøre Danmark – og hele Skandinavia – grønnere og mer bevisst. Urtekram har alltid kjempet for en bærekraftig verden og utviklet produkter i tråd med de økologiske verdiene, med omsorg for naturen og oss mennesker, samtidig som den gode smaken står i fokus.

Gründerne Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail startet reisen med en liten «urtekremmer-butikk» i København. Her solgte de produkter med fokus på en naturlig, enkel og ren livsstil. I dag er Urtekram Skandinavias største produsent av økologiske matvarer og hygieneprodukter. Produktene produseres fortsatt i den lille byen Mariager på Nordjylland i Danmark.

Nå kan du endelig også få tak i et bredt utvalg av matvarer og personlig pleie fra Urtekram i Norge! Sortimentet inneholder blant annet økologisk krydder, snacks, bakevarer, müsli, middagstilbehør, kaldpressede oljer og glutenfritt, samt økologisk sertifiserte pleieprodukter til hår, kropp og ansikt.

Det største utvalget i Norge finner du på nylanserte www.soma.no. Her kan du finne over 220 produkter fra Urtekram, i tillegg til en rekke andre kjente merkevarer inne helsesegmentet. Utvalgte Urtekram-produkter selges også blant annet i helsekostkjeden Life og på Meny.

Les mer om Urtekram på www.urtekram.no. For vareprøver og høyoppløselige pressebilder, ta kontakt med PR-ansvarlig i Midsona Norge.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge