Gå videre til innhold
Midsona overtar varemerket Compeed

Pressemelding -

Midsona overtar varemerket Compeed

Midsona Norge går et spennende år i møte, med nye store varemerker i porteføljen, og en ny ledelse, som vil jobbe for at selskapet styrker sin posisjon innen helse og velvære ytterligere.

Midsona Norge AS, en betydelig del av Midsona AB, er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Våre produkter selges i dagligvare, apotek, helsekost, storhusholdning, m.m., og vi tilbyr våre partnere i Norge/Norden en helhetlig løsning, for å bygge sterke merkevarer og markedsledende posisjoner. Vår misjon er å gjøre det lettere å leve et sunnere liv.

I desember 2017 ble det inngått en ny, stor nordisk avtale, som bidrar til å styrke Midsona ytterligere innen feltet konsumenthelse.

Ledende varemerke innen fotpleie
Fra 1. februar tok Midsona AB over det fulle ansvaret for HRA Pharmas produktportefølje i hele Norden. Avtalen beregnes i første omgang å bidra med ca. 100 millioner SEK til Midsona AB’s omsetning på årsbasis. HRA Pharma er et rasktvoksende og innovativt selskap med hovedkontor i Frankrike. HRA kjøpte nylig varemerket Compeed fra Johnson & Johnson, og varemerket er nå et av selskapets største. Compeed er allerede et veletablert varemerke her i Norge, ledende innen fotpleie og behandling av munnsår.

Avtalen med HRA Pharma er den siste i rekken av flere strategiske oppkjøp og distribusjonsavtaler for Midsona de siste årene. Produktporteføljen i Norge består nå av en rekke kjente nasjonale og internasjonale merkevarer, som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Asan, Philips Avent, RFSU, Friggs, Supernature, Eskimo 3, etc. I tillegg til å inneha en sterk velværeportefølje, har Midsona sin posisjon innenfor helserelaterte, økologiske og plantebaserte produkter, blitt styrket vesentlig.

- De siste årenes oppkjøp, samt den ferske avtalen med HRA Pharma, styrker oss i arbeidet med å være den ledende aktøren innen helse og velvære i Norge og Norden. Vi er svært glade for at HRA Pharma har tiltro til at vi vil gjøre en god jobb med å representere deres sterke merkevarer, sier Christoffer Mørck, Administrerende Direktør i Midsona Norge.

Ny norsk ledelse
Ikke bare går Midsona Norge inn i 2018 med nye spennende merkevarer i porteføljen, men selskapet har også fått ny Administrerende Direktør, Christoffer Mørck. Mørck kommer fra stillingen som Kommersiell Direktør i samme selskap, som han har hatt de 2 siste årene. Han har vært ansatt i Midsona Norge siden 2006. Med seg har han en fornyet ledergruppe, med tung erfaring fra bransjen, som med en kombinasjon av kommersielt, operativt og strategisk fokus skal bidra til å sikre selskapet utvikling i tiden fremover.

- Midsona er inne i en meget offensiv fase, og er sterkere enn noen sinne. Selskapet er i kraftig vekst, og vi ser frem til et 2018 med tydelig fokus på våre solide merkevarer. Vi representerer og eier en rekke attraktive merkevarer innenfor kategorier med store muligheter, og forholdene ligger til rette for å tilfredsstille nye og eksisterende forbrukerbehov på en veldig god måte. For å klare dette, inviterer vi våre kunder til samarbeid, for å sammen kunne tilrettelegge for at folk flest enklere kan leve et sunnere liv, sier Mørck.

For mer informasjon, kontakt;

PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø:

marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Administrerende Direktør i Midsona Norge AS, Christoffer Mørck:

cm@midsona.no, 452 54 525


Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Pressekontakt

Christoffer Mørck

Christoffer Mørck

Administrerende Direktør 45254525

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge