Gå videre til innhold

Pressemelding -

Midsona overtar Internatural med merkevarene Helios (Norge) og Kung Markatta (Sverige)

Midsona overtar Internatural med merkevarene Helios (Norge) og Kung Markatta (Sverige) og skaper en ledende nordisk aktør innen økologisk mat.

  • Oppkjøpet av de ledende økologiske merkevarene Helios og Kung Markatta er et perfekt supplement til Midsonas økologiske merkevare Urtekram. Å samle disse merkevarene under en paraply er et stort skritt i retning av å gjøre Midsona til en ledende aktør innen økologisk mat og skape sterke innovasjoner til fordel for kundene.
  • Markedet for økologiske og plantebaserte produkter er i sterk vekst, en trend som forventes å fortsette, og oppkjøpet styrker selskapets posisjon i disse attraktive kategoriene.

Midsona AB har inngått avtale om å kjøpe 100 prosent av de utestående aksjene i Internatural AB Fra Priveq Investment Fund IV og minoritetseiere.

Internatural er et holdingselskap for Alma Norge AS i Norge og Kung Markatta AB i Sverige. Selskapet er en ledende aktør innen distribusjon og markedsføring av økologisk, plantebasert og naturlig mat. Internatural har en sterk produktportefølje av både egeneide merkevarer og agenturer.

Alma Norge AS sin egeneide merkevare Helios er en pioner innen økologisk mat i Norge. I tillegg distribuerer Alma Norge AS markedsledere som Alpro og Yogi Tea i det norske markedet. Midsona i Norge og Alma Norge AS har allerede samarbeidet en lengre periode.

«Jeg ser Midsona som den ideelle partner for Internaturals videre vekst og utvikling. Vi ser frem til å slå våre styrker sammen og tror på en lys fremtid», sier Anders Dahlin, administrerende direktør i Internatural.

Related links

Kategorier


Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Alma Norge AS leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet i Norge.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge