Gå videre til innhold
Gjør deg klar for solen med betakaroten!

Pressemelding -

Gjør deg klar for solen med betakaroten!

Vær beredt for vårens solstråler. For å gi huden ekstra beskyttelse anbefaler vi BETAKAROTEN m/sink fra Nature's Sunshine. Produktet inneholder betakaroten fra naturlige kilder som rødbeter og gulrøtter kombinert med mineralet sink som gir hudcellene ekstra beskyttelse.

Betakaroten er et fargestoff som øker den totale pigmenteringen i huden, og legger seg som en gul bakgrunnsfarge. Betakaroten farger huden ved at et høyt inntak fører til at overskuddet lagres i underhudsfettet. Betakaroten gir først og fremst en gulfarge som oppleves som bronse-/ orangefarge i huden, og som dermed kosmetisk sett intensiverer brunfargen både før, under og etter soling. Betakaroten er en naturlig kilde til A-vitamin og omdannes i kroppen etter behov.

Sink stimulerer normal dannelse av A-vitamin i kroppen og har en rolle i celledelingen. Sink bidrar derfor også til produksjon av nye hudceller, og til å opprettholde normal hud. Sink beskytter også hudcellene mot oksidativt stress og bidrar til normal keratin- og kollagenproduksjon i huden.

Vi anbefaler å begynne med Betakaroten m/sink minst to uker før soling for best effekt.

Betakaroten m/sink finner du i de fleste av landets helsekostforretninger.

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge