Gå videre til innhold
Kinesisk balanse-te med 21 urter

Pressemelding -

Kinesisk balanse-te med 21 urter

Supernature kinesisk balanse-te er en rikholdig urtete med god smak av blant annet lakris. Urtene som legger grunnlaget for teen er hentet fra tradisjonell kinesisk urtemedisin og er kombinert med anerkjente planter fra nordisk urtetradisjon. Teen gir deg daglig tilførsel av urter med lange tradisjoner.

Kinesisk balanse-te har vært vår bestselger gjennom 16 år. Teen kommer nå i en ny og mer konsentrert utgave. Vi har erstattet sukkeret med stevia og kokosblomstsukker, og tilsatt 50 % mer urter. Du får også flere kopper te i en mindre boks. Bra for deg, og bra for miljøet!

Anbefalt bruk:

Bruk 1 teskje pulver per kopp varmt vann. Rør, og teen er klar. Normalt bruk tilsvarer 2-5 kopper per dag. For å bevare alle virkestoffene bør temperaturen i vannet ikke overstige 70 °C.

Veil. pris kr 199,  160 g. Selges i helsekost og på www.soma.no.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge