Gå videre til innhold
Jo visst kan taco være sunt!

Pressemelding -

Jo visst kan taco være sunt!

Spiser du taco hver fredag? Da kan det være mye å hente på å lage en sunnere utgave av den populære retten Det kan fort bli mye unødvendig fett og kalorier, men en sunnere tacovariant trenger slettes ikke gå på bekostning av smaken. Ved å bytte ut friterte skjell og hvetetortillas med en næringsrik wrap får du mer fiber og midre fett. Altså mer av de gode næringsstoffene og en bedre metthetsfølelse! Så nå vet du hva du skal lage på fredda'n!

Den internasjonale leverandøren BFree Foods har utviklet den sunneste av alle taco lompene på markedet. Den har det aller høyeste nivået av fiber og det laveste nivået av kalorier - kun 99 kalorier per wrap. Wrap´en passer godt til de som spiser vegansk da den ikke holder melk eller egg. I tillegg er den fri for nøtter og soya. Vårt løfte er enkelt – vi skal tilby næringsrike, sunne og gode produkter til de som er opptatt av å leve sunt eller har en form for allergi. BFree Flerkornswrap er basert på en blanding av sorghummel, rismel, maismel, bokhvetemel, hirsemel, teffmel, quinoamel og amarnathmel. Dette gjør den mer næringsrik enn alle andre wraps på markedet. 

Næringsinnhold pr 100 g:

                     Ikke tilsatt sukker

                     Naturlige sukkerarter

Du finner BFree wrap i glutenfri hyllen på Rema 1000, Meny, Spar, Bunnpris og utvalgte Coop butikker i hele Norge. Veil.pris kr 49,50


Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge