Gå videre til innhold
Ikke klar for stranden? 15. april starter «Bikiniklar 2013»

Pressemelding -

Ikke klar for stranden? 15. april starter «Bikiniklar 2013»

Det snakkes stadig mer om helse og vekt, og nå nærmer det seg den tiden på året hvor det aktuelle plutselig blir høyaktuelt! Hva er dine tanker om årets bikinisesong?

Alle ønsker å føle seg best mulig til en hver tid, men i sommerhalvåret går vi tynnere kledd, og man kan ikke velge den tykke strikkegenseren eller et dekkende skjerf de dagene man ikke føler seg på sitt beste. Sannhetens time er kommet, og presset for å ta seg godt ut øker stadig. Ikke minst gjelder dette også på stranden, og den gode nyheten er at de som ønsker å legge inn en siste innsats for årets sommerkropp fortsatt har tid. Siste startskudd går 15. april dersom du ønsker å henge deg på Bikiniklar 2013!

Eksperter har utpekt 15. april som startdatoen for bikinisesongen ettersom åtte uker er nok tid til å oppleve en vesentlig vektreduksjon på en trygg, god og gjennomførbar måte. Den beste tilnærmingen til vekttap er et langsiktig og realistisk perspektiv hvor både kostholdsendringer og regelmessig trening er en del av planen. Likevel er det de første ukene man opplever de beste resultatene, og det er disse som kan redde sommeren. Ved en omlegging til et kosthold med redusert inntak av karbohydrater vil man på åtte uker ha kommet langt på veg mot sommerkroppen 2013 uten å ha måttet ty til faste eller andre liknende usunne «i-siste-liten-slankekurer», hvor man i verste fall kan risikere underernæring.

Ekspert på lavkarbo

Atkins er ekspert på lavkarbo og Atkinsmetoden er kjent verden over for sin effektive kostholdsfilosofi i forhold til vekttap. Metoden er basert på en rekke vitenskapelige studier som dokumenterer helsemessige fordeler som blant annet et mer stabilt blodsukker, økt mettehetsfølelse og ikke minst vekttap og vektkontroll.

Bikiniklar 2013 er absolutt ikke en pekefinger til overvektige, men en påminnelse om at dersom man ikke er helt der hvor man vil være med tanke på sommeren, så er det fortsatt muligheter, men da bør man begynne nå. Er man bevisst på inntaket av karbohydrater, og gjør grep i kostholdet som bidrar at kroppen øker egen fettforbrenning, samtidig som man kommer i gang igjen med fysisk aktivitet, vil man i løpet av disse åtte ukene kunne se tydelige resultater.

Atkins på facebook

Stadig flere følger et lavkarbokosthold og suksesshistoriene er mange. Spesielt Atkins i USA har vært flinke til å tilrettelegge for deling av råd, tips, motivasjon og meritter innen vekttap og endring av dårlige kostholdsvaner på den sosiale nettverksplattformen facebook. De nå har over 260.000 følgere og øker stadig. Nettopp facebook er også plattformen for Bikiniklar 2013, og i perioden 15. april til 15. juni vil man på www.facebook.com/AtkinsNorge få råd og tips og motivasjon for å nettopp bli bikiniklar. 

Det er også mulig å lese mer om Atkinsmetoden og hvordan du kan komme i gang på http://no.atkins.com.


Lykke til og god bikinisommer 2013!Kort om lavkarbokosthold:

I Norge har lavkarbobegrepet fått større og større aksept og det vokser stadig frem avarter som «smartkarbo» og «grovkarbo». Prinsippene er uansett de samme da alle peker konsumet av raske karbohydrater som den største utfordringen i forhold til vektøkning.

Raske karbohydrater bidrar med mye energi og omtales ofte også som tomme kalorier. Det betyr at de gir lite næringsstoffer, men masse energi og faktisk mer energi enn kroppen ofte behøver. Et eventuelt overskudd av energi omdannes til fett i kroppen, og med en metthetsfølelse som kun er kortvarig, vil kroppen snart skrike etter mer å spise. Slik havner man fort i en ond sirkel, og det må til en bevisst kostholdsendring mot et mer balansert kosthold om man skal komme seg ut av den negative spiralen.


Hva bør man spise for å bli bikiniklar?

  JA-mat 

·  Rent kjøtt, fugl og fisk

·  Grønnsaker

·  Grove kornprodukter

·  Meieriprodukter

·  Frukt, bær og nøtter

·  Lavkarboprodukter


  Begrens eller styr unna..

·  Sukker

·  Hvitt mel, lyse bakervarer

·  Stivelsesrike produkter

·  Bearbeidet mat / ferdigmat


For mer informasjon om Atkins eller lavkarbokosthold: Kontakt produktsjef Bent Andreas Lundby


Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge