Gå videre til innhold
Har du noen gang lurt på hvorfor Simple er så bra for huden din?

Pressemelding -

Har du noen gang lurt på hvorfor Simple er så bra for huden din?

Simple sine produkter er milde mot huden og passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. Simple er markedsleder på hudrens og sminkefjerning i Norge.

Så hvilke ingredienser er det som gjør at huden din er så fornøyd etter å ha brukt Simple?

Vitamin B5 - Simple produktene inneholder pro-vitamin B5, som har en god effekt på huden. Vitaminet hjelper å holde huden myk, smidig og sunn. I tillegg virker det beroligende på huden. 

Vitamin E – Dette vitaminet har en balsamerende effekt på huden og hjelper til å forbedre hudens tekstur og mykhet. Vitaminet er en antioksidant som hjelper til å beskytte huden mot skade, blant annet fra forurensning. I tillegg kan det være med på å motvirke tidlig tegn på aldring.

I tillegg inneholder flere av Simple-produktene ulike næringsstoffer som huden din vil elske. Simple Vital Vitamin Foaming Cleanser inneholder blant annet glyserin, som fukter og nærer huden, samt kamille, som mykgjør og roer huden. Simple Regeneration Wipes inneholder blant annet ekstrakt fra grønn te, som hjelper til å motvirke tidlig aldring av huden.

Simple vet at hvilke ingredienser som utelates fra produktene, er like viktig som hvilke ingredienser som inkluderes.

Så hvilke ingredienser er det Simple har valgt å utelate fra produktene, og hvorfor?

Ingen alkohol - ingen av Simple sine produkter inneholder alkohol. Produkter som inneholder alkohol kan virke uttørrende på huden din.

Ingen kunstig parfyme eller fargestoffer - Simple sine produkter inneholder ikke unødvendige ingredienser som kan skade eller irritere huden din.

Simple – ekspert på sensitiv hud!

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge