Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

God hjelp til ferie-magen!

Det er en kjent sak at magen ikke alltid spiller på lag når vi er på ferie. Frukt & Fiber hjelper til med å holde magen i gang.

Frukt & Fiber fra Ortis inneholder naturlige ingredienser som rabarbra, fiken og tamarind. Kosttilskuddet kan bidra til å holde magen i gang på en skånsom måte, enten det er på ferie eller i andre situasjoner som kan gi treg mage.

Får du i deg nok fiber?

Helsedirektoratets rapport om utviklingen av norsk kosthold fra 2017 viser at vi spiser mindre fiber enn anbefalt. Kostens innhold av kostfiber har økt fra 24 til 28 gram per person per dag siden år 2000, og i 2016 tilsvarer innholdet 2,4 gram kostfiber per MJ. Dette er lavere enn anbe­falt nivå på 3 gram per MJ, som tilsvarer 25–35. gram kostfiber per dag.

Rabarbra & tamarind

Rabarbra og tamarind er gode kilder til fiber, med henholdsvis 3,8 og 5,1 gram fiber. Frukt & Fiber anbefales ved lettere forstoppelse eller treg mage, luft i magen, for å unngå hard avføring, og på reise, sykehus eller andre situasjoner som kan gi utslag i treg mage. Frukt & Fiber finnes både som tabletter og tyggeterninger.

Veil. pris: Tabletter 198,- og tyggeterninger 225,-. Selges i helsekost, apotek og Vita.

For mer informasjon, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge