Gå videre til innhold
God fordøyelse i julen!

Pressemelding -

God fordøyelse i julen!

Det sies at et godt sammensatt måltid skal inneholde alle smakene. En god julemiddag med ribbe og surkål, samt riskrem til dessert, inneholder rikelig med salt, søtt og surt. Derimot er det lite av den bitre smaken, noe som er gjennomgående i vårt moderne kosthold.

Allerede fra fødselen av foretrekker vi det søte fremfor det bitre. Å bli glad i mat med bitre smaker kan derfor være ekstra utfordrende fordi det ikke er medfødt å like denne smakstypen. Likevel lærer del fleste seg å like bitter mat. De færreste liker den første slurken med kaffe, men kan etter en stund ikke klare seg uten!

Både voksne og barn har godt av å utvide smaksrepertoaret sitt - så sørg for å også inkludere det bitre innimellom julens søtsaker.

Bitterstern er en tradisjonsrik urteinktur som blant annet inneholder ryllik og kvannrot, som er godt for fordøyelsen og ved luft i magen.

Ha alltid en for hånden, stående i skapet hjemme eller i vesken/lommen gjennom julebordsesongen - bare i tilfelle...

Selges i helsekost og på Soma.no

Veil.pris: kr 109,- (10 ml) kr 333,- (50 ml)

7-10 dråper blandes i litt vann, 3 ganger daglig i forbindelse med måltid. Ved behov kan inntaket økes til maks 30 dråper. Barn fra 5 år: 5 dråper i litt varmt vann rett før eller etter måltid.

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge