Gå videre til innhold
Finn den rette drikkekoppen til ditt barn

Pressemelding -

Finn den rette drikkekoppen til ditt barn

Når man skal lære seg en ny ferdighet, kan det hjelpe å dele opp prosessen litt. Det er nøyaktig det vi har gjort for å hjelpe den lille med overgangen fra bryst eller tåteflaske til å lære å drikke selv. Finn den beste koppen som støtter barnet der det er i utviklingen.

Vi vet at du kun vil det beste for barnet ditt – og det vil vi også! Derfor har vi utviklet våre produkter spesielt etter barnets behov. En ny verden åpner seg når barnet starter med fast føde. Ikke bare blir barnet introdusert for en rekke nye smaker, men vann på flaske blir også en del av hverdagen. Philips Avents drikkekopper støtter barnas reise mot selvstendig drikking. Når den lille skal lære å drikke som en voksen, må den takle mer avanserte motoriske ferdigheter og koordinasjon mellom hender og øyne. Hjelp barnet med å ta et trinn av gangen:

Trinn 1: Lær å drikke med håndtak

Det første trinnet er å lære den lille hvordan holde en tutekopp. Du kan innføre dette gradvis når barnet er rundt fire måneder, ved å bruke øvelseskoppen. Babyen holder i de myke håndtakene som er enkle å få tak i, men drikker fortsatt fra en velkjent flaskesmokk.
Philips Avent Trainer Cup: AUP 129,- selges hos Barnas Hus.

Trinn 2: Lær å drikke fra en tut

Når babyen begynner med fast føde, kan du lære den å drikke fra en tut. En tut krever litt mer av barnet enn en flaskesmokk for å trekke ut væske. En kopp med tut hjelper babyen med overgangen fra sutting til en sugende drikkebevegelse, som vanligvis skjer når babyen er ca. seks måneder gammel. En myk tut som er fleksibel og føles myk mot tannkjøttet passer bra i starten. Når den lille begynner å bruke tennene mer kan du bytte til en hard tut med bitemotstand.
Philips Avent Easy Sip Cup: AUP 69,- selges i dagligvare.

Trinn 3: Lær å drikke fra et sugerør

Neste trinn er å lære å drikke fra et sugerør. Dette er en naturlig overgang nå som den lille klarer å drikke fra en tut, og passer for barn rundt ni måneder. Når barnet drikker fra et sugerør, utvikles mer avanserte motoriske ferdigheter i munnen, og det er en ferdighet som beholdes hele livet.
Philips Avent Straw Cup (200 ml): AUP 99,- selges i dagligvare.
Philips Avent Straw Cup (300 ml): AUP 109,- selges i dagligvare.

Trinn 4: Lær å drikke fra hele kanten

Til slutt har vi kommet til høydepunktet! Å drikke fra kanten på en kopp, akkurat som en voksen. Dette trinnet er faktisk ikke så sølete som man skulle tro. Voksenkoppen vår har en lekkasjesikker ventil som bare aktiveres når babyen trykker leppene mot kanten.
Philips Avent Grown-up cup: AUP 159, - selges hos Barnas Hus.

For mer informasjon, ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge