Gå videre til innhold
Energibombe med vitaminer, proteiner og smaken av sommer!

Pressemelding -

Energibombe med vitaminer, proteiner og smaken av sommer!

Bounce Energy Balls fortsetter å utvide familien: Sist ut er kokos sitron, en herlig frisk smakskombinasjon full av vitaminer, proteiner, mineraler og fiber. Nyheten ble blant annet kåret til Beste nye matprodukt under Natural & Organic Awards Europe 2016. Med både kokos og sitron snakker vi smaken av sommer – denne vil garantert få deg til å gripe etter bastskjørtet og riste løs!

Bounce Energy Balls er ernæringsmessig riktig sammensatt og gir derfor en jevn energi. Alle variantene er glutenfrie og produseres uten varmebehandling.
De passer perfekt både før og etter trening, som mellommåltid og snacks. Filosofien bak er enkel: Eat good – feel good – do good. Den gode følelsen starter med å spise riktig.

– Dette er virkelig smaken av sommer! Bounce Energy Balls har nok en gang klart å komme opp med en fantastisk god smaksvariant – som i tillegg selvsagt har de gode ernæringsmessige fordelene som resten av sortimentet, sier Brand Manager Stine Alstad Quille. Et høyt innhold av proteiner bidrar blant annet til vekst og/eller opprettholdelse av muskelmasse, mens et høyt innhold av vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, sier Stine Alstad Quille.

Bounce Energy Balls selges per i dag i helsekost, kiosker og kaféer. Veiledende pris ligger på kr. 44,-, men vil kunne variere fra utsalgssted til utsalgssted.

For mer informasjon – ta kontakt med Stine Alstad Quille i Alma Norge AS.


Om Bounce
Sunn, ernæringsrik og smakfull var utgangspunktet for lanseringen av Bounce Energy Balls for mer enn 10 år siden. Bounce vil aldri gå på kompromiss med ernæring, og bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet. Hver og en ingrediens spiller en viktig rolle, enten for smak, funksjon eller næringsverdi. Og samtlige er selvsagt helt naturlige!

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge