Gå videre til innhold
Endelig en god svenske!

Pressemelding -

Endelig en god svenske!

Det er ikke ofte vi unner svensken skryt, men den nye proteinbaren fra SWEBAR fortjener nettopp det! Med en frisk og god smak av bringebær og lakris skiller den seg ut i mengden av andre proteinbarer.

Baren inneholder hele 28 % protein, og er perfekt for deg som vil fylle på med ekstra proteiner i forbindelse med trening.

Proteinbarer er praktiske og smakfulle verktøy for å sikre at behovene dekkes. Spesielt under og etter trening, når kroppen trenger raskt påfyll av protein for å restituere og bygge muskelmasse, er det stadig fler som ser nytten av å ha en proteinbar for hånden. Dalblads SWEBAR er markedsleder innen sportsernæring i svensk dagligvare, og har nå også etablert seg i Norge.

Alle barene fra Dalblads er basert på en høykvalitetsblanding av myse- kasein- og eggehviteprotein. Karbohydratene som bidrar til å gjenopprette glykogenlagrene stammer fra fruktose og glukose, produktene er uten kunstig søtning.

Veil. pris: kr 29
Utsalgssteder: Dagligvare og www.soma.no

Ta kontakt med PR-og kommunikasjonsansvarlig for smaksprøver og mer info.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge