Gå videre til innhold
En smakfull og økologisk sjokoladenyhet du kan nyte med god samvittighet

Pressemelding -

En smakfull og økologisk sjokoladenyhet du kan nyte med god samvittighet

- nyt en herlig sjokolade naturlig søtet med kokosblomstsukker! Med kun tre ingredienser (kakao, kokosblomstsukker og kakaosmør) har denne mørke økologiske og Fairtrade sjokoladen en ren og fløyelsmyk smak.

Det er stadig flere som er bevisste på hva de får i seg, og livsstil/helse er en av hovedgrunnene til at mange velger plantebaserte produkter. Man får da i seg mindre mettet fett (0 % kolesterol) og maten er lettere fordøyelig.
Det er selvsagt også mange som velger plantebasert på grunn av allergi/intoleranse, og dette antallet er stadig økende. Miljøhensyn er også en viktig grunn til at forbrukerne velger plantebasert og Plamil.

I likhet med samtlige produkter fra Plamil er også denne sjokoladen fri for nøtter, melk, gluten, egg og andre animalske produkter – og selvsagt produsert med 100 % fornybar energi. Kokosblomstsukkeret kommer fra nektaren til kokosblomsten og har tradisjonelt vært brukt som søtning i flere tusen år i Sør- og Sørøst-Asia. Det har en karamellaktig smak og en lav glykemisk indeks.

- At mørk sjokolade er «sunt» er en påstand som allerede er veletablert. Når man har et produkt som i tillegg har kort ingrediensliste, er naturlig søtet med kokosblomstsukker, er melkefri og økologisk, da har man virkelig klart å komme frem til et velsmakende produkt som kan nytes med god samvittighet, sier Brand Manager Stine Alstad Quille.

Nyheten er nå tilgjengelig både på dagligvare og i helsekost. Veiledende pris vil ligge på kr. 45,-, men vil kunne variere fra utsalgssted til utsalgssted. 

Om Plamil
Plamil startet opp i England på 1960-tallet, med ernæring, etikk og miljø høyt på dagsordenen. Målet var å produsere alternativer til melkeprodukter ved å erstatte kumelk med plantemelk (soyamelk) – derav navnet Plamil (plant milk).
Plamil er mer enn kun en merkevare; de produserer også alle produktene sine selv i deres egen fabrikk. Dermed har de full kontroll fra start til slutt, hvilket resulterer i smakfulle produkter for alle: forbrukerne kan nyte produktene, vel vitende om at alle hensyn er tatt under produksjonen og med full sikkerhet om at det er rene – og ingen skjulte – ingredienser.

Related links

Emner

Kategorier


Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge