Gå videre til innhold
En ny glutenfri smaksbombe for alle som er opptatt av trening og/eller ernæring

Pressemelding -

En ny glutenfri smaksbombe for alle som er opptatt av trening og/eller ernæring

Bounce Energy Balls har fått et nytt familiemedlem: Kakao appelsin, med blant annet sprø kakaonibs, myseprotein og solsikkefrø. Filosofien bak er enkel: Eat good – feel good – do good. Det handler rett og slett om å støtte positive endringer i hvordan mennesker spiser, tenker og lever. Den gode følelsen starter med å spise riktig.

Bounce Energy Balls er en utrolig praktisk og velsmakende måte å gi næring til kroppen, tilfredsstille sulten og opprettholde energien, og kommer nå altså med ytterligere en ny variant. Også denne har et høyt innhold av protein og fiber og består kun av naturlige ingredienser, produsert uten varmebehandling. I likhet med resten av sortimentet er den selvsagt glutenfri. Bounce Energy Balls passer perfekt både før og etter trening, som mellommåltid og snacks – og er dermed perfekt å ha liggende i veska, på kontoret, i baggen og i bilen.

- Bounce Energy Balls er fantastisk gode på smak, og skiller seg klart fra de andre energibarene på markedet. Den mest opplagte forskjellen er selve formen på disse håndlagde barene. I tillegg har de en unik balanse mellom karbohydrater og høykvalitetsproteiner, hvilket gjør de til perfekt «treningssnacks». Og så kommer vi selvsagt ikke utenom de unike smakskombinasjonene. Sist ut nå er kakao appelsin – en velkjent smakskombinasjon som garantert kommer til å slå an hos forbrukerne, sier Brand Manager Stine Alstad Quille.

Bounce Energy Balls selges per i dag i helsekost, kiosker og kaféer. Veiledende pris ligger på
kr. 39,-, men vil kunne variere fra utsalgssted til utsalgssted. 

For mer informasjon – ta kontakt med Stine Alstad Quille i Alma Norge AS

Om Bounce
Sunn, ernæringsrik og smakfull var utgangspunktet for lanseringen av Bounce Energy Balls for mer enn 10 år siden. Bounce vil aldri gå på kompromiss med ernæring, og bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet. Hver og en ingrediens spiller en viktig rolle, enten for smak, funksjon eller næringsverdi. Og samtlige er selvsagt helt naturlige!
Bounce Energy Balls finnes nå i 8 ulike varianter: Mandel protein, spirulina & ginseng, peanøtt protein, kokos & macadamia, kakao mint, eple & kanel, cashew pekan og nyheten kakao appelsin.


Related links

Emner

Kategorier


Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge