Gå videre til innhold
Du har vakre negler. De har bare bruke for litt kjærlighet og omsorg

Pressemelding -

Du har vakre negler. De har bare bruke for litt kjærlighet og omsorg

Dine egne naturlige negler er vakre. Du må bare slutte å bite dem i stykker! Og det kan Go'Negl heldigvis hjelpe deg med. Raskt og effektivt. Go'Negl virker med en gang – og du kan fortsatt bruke neglelakk hvis du vil. Begynn i dag og få lengre, sterkere og flottere negler i løpet av kun 3 uker.

Selv om det er vanlig er neglebiting en dårlig vane, og ikke minst uhygienisk! Det finnes mengder av bakterier på hendene og under neglene som du helst ikke vil ha i munnen. Neglene blir heller ikke spesielt pene av å bli bitt ned. Go'Negl påføres med et enkelt rollon system som gjør behandlingen enkel og effektiv. I løpet av tre dager vil lysten til å bite neglene avta betraktelig. Go'Negl virker allerede fra første påføring. Middelet er en klar og hurtigtørkende væske som smaker svært bittert slik at du mister lysten til å putte fingeren i munnen.

Du behøver bare å bruke Go'Negl en gang om dagen, men du får et raskere resultat om du husker på å bruke det hver gang du har vasket hendene.

I løpet av bare 3 uker har neglene blitt mye lengre og mye sterkere!

-Go'Negl er fargeløst og diskret.

-Go'Negl smaker bittert og motvirker neglebiting med en gang.

-Go'Negl virker raskere hvis du gjentar påføringen etter håndvask.

-Go'Negl kan brukes over neglelakk.

-Go'Negl kommer i en liten flaske som er enkel å ha med seg overalt.

Selges i apotek

Veil.pris kr 99,-.

Er du tenåring og biter negler?

Neglebiting er en utbredt uvane hos barn og unge. Ifølge undersøkelser har ca. 40 % av alle barn mellom 5 og 18 år hatt denne uvanen i perioder, og den er hyppigere hos gutter enn hos jenter (Kilde: Store medisinske leksikon). Neglebiting er ikke bare en dårlig vane, det er også uhygienisk da det alltid vil finnes mengder av bakterier på hendene og under neglene.

Go’Negl er en enkel og effektiv løsning hvis barnet ditt suger på tommelen eller biter negler

Det er helt normalt og også ok hvis barnet ditt trøster seg ved å suge på tommelen i ny og ne. Men dersom det utvikler seg til en vane, kan det få betydning for utviklingen av barnets munnhule, tannstilling og kjeve. Heligvis kan Go’Negl hjelpe barnet med å bli kvitt den dårlige vanen!

Go’Negl smaker nemlig veldig bittert og kan derfor forebygge lysten til å suge på tommelen. Produktet er harmløst, men den bitre smaken gjør at trangen til å putte tommelen i munnen avtar – og problemet kan i mange tilfeller være løst i løpet av en ukes tid.

Husk å forklare barnet hvorfor du smører Go’Negl på tommelen. Ellers kan barnet oppfatte ditt forsøk på å hjelpe som enstraff.

De fleste barn kan suge på tommelen innimellom uten at det påvirker tannstillingen. Det er overdreven suging på tommelen som kan øke risikoen for skader på tannstilling og kjeve. Dette kan igjen kreve tannregulering på et senere tidpunkt. Dersom barnet suger ofte og mye på tommelen, kan det derfor være lurt å prøve å hjelpe barnet med å

slutte så tidlig som mulig. Go’Negl anbefales til barn fra 3 år.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad

i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge