Gå videre til innhold
Covera Lipbalm - leppepomade til å spise opp!

Pressemelding -

Covera Lipbalm - leppepomade til å spise opp!

Den nye leppepomaden til CoVera er så naturlig at du til og med kan gi den til barna, som kanskje helst vil spise den opp. Men den eksotiske duften av kokos gjør derimot at vi helst vil beholde den selv!

Mange har blitt oppmerksomme på kokosoljens gode egenskaper og deilige, tropiske kokosaroma. CoVera Lipbalm er det nyeste tilskuddet til den populære CoVera-familien. En mykgjørende og smørende leppebalsam med 99 % økologiske og 100 % naturlige ingredienser. En ny favoritt for både menn og kvinner, sommer som vinter!

Litt om ingrediensene:

Kokosolje: Kokosoljen har en karakteristisk duft og har fuktighetsgivende og lindrende effekt på tørre og sprukne lepper.

Sheasmør kommer fra kjerner i sheatreet og med sitt høye innhold av fettsyrer bidrar også den til mykgjøring og lindring for tørre lepper.

Aloe vera: De vannrike aloe verabladene kan lagre vann og fuktighet i mange måneder ved å lukke porene sine slik beskytter den seg fra å tørke ut. De indre bladene inneholder gel som har en veldig beroligende og lindrende effekt på hud og lepper. CoVera Lipbalm er vannfri og inneholder vitamin E som er en naturlig antioksidant for å bevare oljene/fettet i leppepomaden.

40% av plasten i emballasjen til CoVera Lipbalm kan klassifiseres som Post Industrial Regrind (PIR). PIR er industrielt plastavfall som resirkuleres enda en grunn til å velge Covera Lipbalm!

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontalt med Lena Kløvstad

i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, tlf: 970 70 867

Veil.pris: kr 59,-

Selges i helsekost og på www.soma.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge