Gå videre til innhold
Chia Fresca - forfriskende og næringsrik sommerdrikke

Pressemelding -

Chia Fresca - forfriskende og næringsrik sommerdrikke

Chia Fresca, også kalt iskiate, er en forfriskende energidrikk fra Mexico laget tradisjonelt av chiafrø, vann, sitrus juice og litt honning. Chia Fresca er en rask, enkel og forfriskende måte å få de næringsrike chiafrøene inn i kostholdet ditt. Perfekt å drikke etter trening, eller nytes en varm sommerdag.

Chiafrøene sveller i vann og gir en fin konsistens. De bittesmå frøene er en kilde til protein og har et høyt innhold av fiber og mineraler som sink, jern og magnesium. Chiafrøene er også den rikseste omega-3 kilden fra planteriket.

Smaken er relativt nøytral, noe som gjør at chia kan puttes i nesten all slags mat. Mange bruker chia i grøt eller pudding, men chia passer også godt i bakst, smoothies, müsliblandinger, i yoghurten, eller bare drysset over en salat.


Helios økologiske Chiafrø, 250 gram - kr 95-. Selges i utvalgte Joker, Spar og Meny, og i helsekostbutikker.

CHIA FRESCA SITRON

1 porsjon:

4-5 dl vann
1 dl Helios Sitronjuice
2 ss Helios Chiafrø
2 ts Helios Agavesirup

Slik gjør du:

Hell vann og sitronjuice i en flaske eller karaffel. Ha i chiafrø. Smak til med agavesirup, og bland godt. Sett kaldt i minst 10 minutter, slik at chiafrøene får svellet. Nyt!

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge