Gå videre til innhold
Chia bia - bakevarer uten egg, mel og smør!

Pressemelding -

Chia bia - bakevarer uten egg, mel og smør!

Visste du at du kan bake med chiafrø? Erstatt egg, smør eller mel med chiafrø fra Chia bia for en mer allergivennlig bakst.

Chiafrø kommer fra en blomst i myntefamilien og er opprinnelig fra Mexico, hvor det har blitt brukt til alt fra medisin til energitilskudd gjennom flere hundre år. Chiafrø fra Chia bia har et høyt innhold av omega-3, fiber, kalsium, jern, sink, magnesium og selen, samt er en kilde til protein. De kan brukes til baking, som topping på salater, grøt og frokostblanding, i smoothie og annen drikke, eller til å lage chiapudding.


Et allergivennlig alternativ


Chiafrøene fra Chia bia kommer både som hele og ferdigmalte frø. De er naturlig glutenfrie og i bakeprosessen kan malte frø fint erstatte mel. Dersom en blander malte chiafrø med vann får man en god erstatning for egg. Med hele chiafrø kan du også ved å blande med vann erstatte opptil 50 present av smøret i baksten.

Chia bia - bakevarer uten egg, mel og smør!

Chia bia hele frø, 200 gram - veiledende utsalgspris kr 79. Fås kjøpt i Meny, Kiwi, utvalgte Spar/Eurospar og på www.soma.no.

Chia bia malte frø, 100 gram - veiledende utsalgspris kr 65. Fås kjøpt i Meny, Kiwi, utvalgte Spar/Eurospar og på www.soma.no.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge