Gå videre til innhold
Carmex Tube NÅ i dagligvarehandelen!

Pressemelding -

Carmex Tube NÅ i dagligvarehandelen!

Tørre lepper?

Visste du at vinterens redning også kommer i tube? Carmex Tube finnes nå også i dagligvarehandelen! Du finner den i Rema, Bunnpris, Rimi, Ica Super, matkroken, Coop, Vita og Sparkjøp.


Carmex – Addictively good

Carmex er den mest anbefalte lipbalmen for 15. året på rad blant amerikanske farmasøyter. Den lindrer, kjøler og fukter tørre og sprukne lepper – og er et must i vintersesongen!

Carmex var i mange år den best bevarte hemmeligheten til modeller, kjendiser og make-up artister. Det er imidlertid vanskelig å holde en god ting hemmelig! Carmex er nå en av de leppebalsamene som er best likt i verden, og det selges over 130 stk i minuttet!

 

For mer informasjon: Christina
Placht, RFSU Norge AS. Tlf: 93 85 77 69  Christina.placht@rfsu.no

 

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge