Gå videre til innhold
CARMEX mest anbefalt 15. år på rad!

Pressemelding -

CARMEX mest anbefalt 15. år på rad!

MILWAUKEE:  Pharmacy Times Magazine har i samarbeid med US News & World Report kåret Carmex til den mest anbefalte merkevaren innen leppepomade for 15. år på rad! Kåringen er en del av en større undersøkelse og baseres på svar fra 170 000 respondenter. Undersøkelsen var et omfattende studie, og inkluderte over 1000 OTC produkter fordelt på 162 kategorier.

"Vi er beæret over å motta denne enestående anerkjennelsen! Carmex er opptatt av å gi forbrukerne overlegne produktformuleringer som lindrer og beskytter, samtidig som de tilfører fukt og holder leppene sunne" sier Paul Woelbing, president i Carma Laboratories , Inc.

Carmex leppepomade kommer i mange varianter, felles for produktene er at de de lindrer, kjøler og fukter tørre og sprukne lepper. Produktene testes ikke på dyr.

Carmex Krukke Original:

Carmex krukke er norges mest solgte leppepomade på krukke*. Den beskytter mot vær og vind, og er et must i skibakken så vel som til hverdags. Inneholder salisylsyre, menthol og kamfer og mange fuktgivende ingredienser. AUP 29,90

Carmex Krukke Cherry:

Carmex Cherry har en nydelig lukt av kirsebær. Basert på samme gode formula som Original, men inneholder i tillegg solfaktor 15. Dette gjør at produktet perfekt for en dag i solen, enten det er på topppturer om vinteren eller på stranden om sommeren! AUP: 29,90

Carmex Tube:

Dette produktet er Carmex sitt mest solgte produkt i USA. Leppepomaden er basert på samme gode formulering for Original, men er litt mer flytende for å tilpasses tube. Dersom du foretrekker tube istedenfor krukke er dette altså et ypperlig produkt. AUP 29,90

Carmex Moisture Plus Clear/Pink:

Carmex Moisture Plus er en pleiende lip balm med solfaktor 15 og ekstra glans i svakt rosa eller nøytral farge. Produktet er tilført vitamin E, Aloe og Shea Butter gir en dyptvirkende og mykgjørende beskyttelse. Moisture Plus har en Satin Gloss Finish og kan brukes under eller over leppestift, eller hvorfor ikke istedenfor! AUP: 54,-

 

For mer informasjon, bilder eller vareprøver kontakt:     

Mille Berger Walthinsen mille.walthinsen@midsona.no                                                                                     

 

* AC Nielsen 11/8-2013

1 Pharmacy Times annual survey of Pharmacists 1999-2013”

2 Carmex produktformuleringer varierer noe rundt om i verden for å overholde lokale regelverk. Imidlertid er kvaliteten og ytelsen konsistent over hele verden.

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge