Gå videre til innhold
BFree lanserer glutenfrie flerkornbagels med superfrø

Pressemelding -

BFree lanserer glutenfrie flerkornbagels med superfrø

Etter at suksessen BFree Flerkornwrap ble lansert i uke 8, blir nå sortimentet utvidet med ytterligere ett produkt:

BFree Flerkornbagels med frø

Endelig en sunn bagel toppet med quinoafrø, linfrø og valmuefrø for et sunt måltid!

  • Quinoa frø som er høy på protein, kalsium og fiber
  • Valmuefrø som er en antioksidant og en kilde til fiber
  • Linfrø som er en kilde til omega 3 og høy på fiber

Produktet har høyt fiberinnhold, lavt fettinhold og kun 185 kalorier per bagel.

– Det er et økende fokus på sunn mat med næringsrike ingredienser i Norge, sier Torill Wertebach, Brand Manager hos BFrees distributør, Alma Norge AS. Det stilles stadig større krav til matprodusentene, noe BFree tar seriøst. BFree produserer produkter med sunne og næringrike ingredienser som f.eks. quinoa, teff, linfrø og chia. Produktene er egnet for ernæringsbevisste så vel som allergikere.

BFree Flerkornbagels med frø kan serveres kald eller varmet i brødrister, med ønsket pålegg. Produktet er en frysevare, men kan også oppbevares i 10 dager i romtemperatur.

Flerkornbagels distribueres i Ultra, Meny, Kiwi, Spar, Coop OBS, Coop Mega, Rema 1000, Bunnpris og i helsekostbutikker med godt vareutvalg.
BFree Flerkornbagels med frø, 320g (4 x 80g). Lanseres 14. september 2015. Pris i dagligvare, ca. kr 42,90,-

Les gjerne mer om produktet på www.bfree.com, eller ta kontakt med Torill Wertebach i Alma Norge AS; Tlf: + 47 67 21 05 00, E-post: torill.wertebach@alma.no

Om BFree
BFree er en merkevare som ble etablert i Irland i 2011. På få år har merkevaren vist seg å bli en suksess. BFree har fokus på å få frem velsmakende og næringsrike produkter som er egnet til ernæringsbevisste så vel som allergikere. De har utviklet en oppskrift og sammensetning som erstatter gluten og hvete med naturlige ingredienser, som smaker veldig godt. Produktene er næringsrike og har lavt fettinnhold og høyt fiberinnhold sammenlignet med konvensjonelle alternativer. BFree sine produkter er fri for allergener. Det betyr at det ikke er gluten, hvete, melkeprodukter, egg, nøtter eller soya i dem. De er derfor også godt egnet for veganere.

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge