Gå videre til innhold
Bekjemp forkjølelsen med den effektive Echinaforce-serien fra A.Vogel

Pressemelding -

Bekjemp forkjølelsen med den effektive Echinaforce-serien fra A.Vogel

Motstå vinterens forkjølelser- og influensa perioder med rød solhatt fra A.Vogel

•Har du hørt om den mest effektive familien for å ta knekken på forkjølelsen. Familien som hjelper deg med å opprettholde et normalt  immunforsvars-nivå. Et immunforsvar klar for å bekjempe bakterier og virus! Det er Echinaforce®serien fra A.Vogel.

•Møt nykommeren i flokken, den velsmakende og heite broren til den velkjente Echinaforce® tinktur, nemlig Echinaforce® Hot Drink.

•Echinaforce® Hot Drink inneholder fersk plante-ekstrakt av solhatt, i samme mengde som vanlig Echinaforce® tinktur. Ikke nok med det, fersk svarthyll er også tilsatt. Svarthyll har god dokumentasjon mot forkjølelsessymptomer.

•Echinaforce® Hot Drink drikkes varm og hjelper kroppen å holde varmen, en stabil kroppstemperatur er viktig i forebygging og behandling av forkjølelse.

•Hot Drink styrker solhatt-familien til A.Vogel, og gir deg den varmen du trenger når du kjenner symptomer på infeksjon i kroppen. Smaken er herlig og vi tror du vil elske blandingen av et sunt og naturlig tilskudd, som har dokumentert god effekt mot alle stadier av en forkjølelse.

•Produktene i Echinaforce®serien både forebygger, lindrer og forkorter dine forkjølelsessymptomer. Echinaforce®serien fra A.Vogel er unike solhattprodukter som er laget av friske planter, 95 % urt og 5 % rot og skiller seg derfor fra andre solhattprodukter på markedet.

Den nyeste  bakgrunns-studien finner dere her: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3457740/

For mer informasjon kontakt: fredrik.fuglerud@midsona.no


Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge