Gå videre til innhold
Behold brunfargen med St.Moriz selvbruningsprodukter

Pressemelding -

Behold brunfargen med St.Moriz selvbruningsprodukter

Behold brunfargen med St.Moriz selvbruningsprodukter.

Når sommeren er på hell, vil brunfargen også forsvinne sakte men sikkert. Da er det fint St.Moriz gir deg rimelige selvbruningsprodukter av beste kvalitet, som gir deg en fin glød utover høsten.

St.Moriz Mousse er en prisvinnende og enkel selvbruning som er perfekt for å holde på din sommerfine glød. St.Moriz Mousse får du kjøpt på Vita, Cubus, Sparkjøp og Ica Super. For enkel påføring og et godt resultat anbefaler vi bruk av en påføringsvott. St.Moriz påføringsvott finner du på Sparkjøp.

For best resultat:

- Før påføring: skrubb huden og tilfør godt med fuktighet, særlig på tørre områder. Ha nybarberte legger, og ikke legg make-up og parfyme før påføring.

- Ved påføring: bruk St.Moriz påføringsvott for best resultat, og for å unngå skjolder på hendene. Påfør produktet jevnt på kropp og ansikt, med sirkelbevegelser (start med leggene). Vent noen minutter før du kler på deg, slik at fargen får satt seg. For best resultat, vent 4-6 timer før du dusjer eller påfører annen krem/solkrem. Bruk av påføringsvott anbefales.

- For et langvarig resultat: tilfør huden fuktighetskrem daglig og skrubb huden lett etter 3-4 dager. Forsett å gi huden rikelig med fuktighet, og om nødvendig påfør et nytt lag med selvbruning for å bygge opp fargen.


Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge