Gå videre til innhold
Du finner flere høyoppløselige bilder nederst i pressemeldingen.
Du finner flere høyoppløselige bilder nederst i pressemeldingen.

Pressemelding -

Baby vet best! - Philips Avent lanserer ny elektrisk brystpumpe inspirert av babyens naturlige sugebevegelse

Philips Avent har kombinert over et tiårs forskning og kunnskap for å lansere Philips Avent nye elektriske brystpumpe, en unik pumpeløsning som etterligner babyens naturlige sugebevegelse for pumping som er enkel, rask og skånsom.

Hvis du har bestemt deg for, og har muligheten til å amme kan en brystpumpe tilføre en fleksibilitet i ammerutinene. Du kan gi din lille alle fordelene av brystmelk, selv når du ikke kan være der. La partneren ta del i den nære kontakten med babyen ved matingen, og nyt en liten pause fra det hektiske mamma-livet.

Etter å ha studert hvordan babyer spiser på brystet, har Philips Avent funnet ut at babyens unike sugebevegelse er nøkkelen til melkeproduksjon. Vi har kombinert vitenskapelig kunnskap og produktinnovasjon for å utvikle Philips Avent Elektriske brystumpe. Denne pumpeløsningen bruker Natural Motion Technology til å etterligne babyens suging, samtidig som den tilpasser seg størrelsen og formen på en mors brystvorte for en komfortabel og raskere melkestrøm.


Inspirert av baby

Med over 10 års forskning og innsikt, inkludert igangsetting av tre uavhengige kliniske studier, har Philips identifisert at babyer bruker en spesiell, bølgelignende tungebevegelse for å frigjøre melk raskt når de suger melk fra brystet. Dette er kopiert i utformingen av Philips Avent Elektriske brystpumpe, som bruker en kombinasjon av suge- og brystvortestimulering for å etterligne en sugebevegelse, aktivere melk og gi mødre en komfortabel og raskere melkestrøm.

En personlig løsning

Kvinners brystvorter kommer i alle former og størrelser, derfor har brystpumpen en «one-size-fits-all», myk og fleksibel silikonpute som forsiktig kollapser og tilpasser seg en mors skiftende brystvortestørrelse og form under ammeperioden. Denne innovative teknologien gjør Philips Avent Elektriske brystpumpe kompatibel med 99,98 % av brystvortestørrelser opptil 30 mm,noe som betyr at mødre kan føle seg trygge på at den er den rette pumpen for dem. Det fjerner behovet for å endre putestørrelser under ammeperioden. Pumpen har flere innstillinger for stimulering og pumping, for bedre komfort og en personlig opplevelse.

Ultimat bekvemmelighet

Philips Avent Elektriske brystpumpe er spesielt utviklet for en rolig og diskret opplevelse, slik at mødre kan føle seg trygge på å pumpe hvor som helst. Brystpumpen har en stille motor, kompakt og lett design og et oppladbart batteri, og er derfor enkel å ha med seg på farten. Minnefunksjonen og automatisk overgang fra stimulering til pumping gjør det veldig enkelt og bekvemt.

Den nye Philips Avent Elektriske brystpumpe for du kjøpt i apotek og babybutikker.

Mer informasjon kan du finne her.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge