Gå videre til innhold
Alma Norge AS overtar nytt, spennende agentur

Pressemelding -

Alma Norge AS overtar nytt, spennende agentur

Vegetarisk og vegansk mat er i vinden som aldri før og stadig flere velger å spise mindre kjøtt. For å møte denne økte etterspørselen har Alma Norge AS valgt å utvide porteføljen og er nå norsk importør av den danske merkevaren Soy4you.

Soy4you har tre ulike produkter på markedet:

Granulert soya lys
Inneholder 100 % soyabønner. Brukes som alternativ til lyst kjøtt, for eksempel i kjøttboller og kjøttkaker.

Granulert soya mørk
Samme som soya lys, men er tilsatt karamell for å få den brune fargen. Brukes som alternativ til kjøttdeig, for eksempel i pastasaus, lasagne og taco.

Soya biter
Inneholder 100 % soyabønner. Er formet til små biter og brukes som alternativ til lyst kjøtt og kylling, for eksempel i wokretter og salater.

Soy4you er både sunne og bærekraftige produkter. De er 100 % naturlige og inneholder 65 % protein, 20 % kostfiber og maksimalt 1 % fett. Sammenlignet med kjøtt har soyaen en rekke fordeler, for eksempel kan det produseres 30-50 ganger mer protein på samme dyrkingsareal, det benyttes 20 ganger mindre vann og det gir 10 ganger mindre CO2-utslipp.

- Soy4you er virkelig produkter for fremtiden, sier Brand Manager Stine Alstad Quille. Produktene er rene, miljøvennlige, nøkkelhullsmerkede, veganske og enkle å bruke. Og i tillegg smaker de selvsagt godt! Vi vet godt at forbrukerne i dag ikke er villige til å ofre den gode smaken, så det er viktig for oss å komme med produkter som også tilfredsstiller ganen. Soy4you er enkelt, sunt og godt – og gir god samvittighet, sier Alstad Quille.

Soy4you selges per i dag i helsekost med en veiledende pris på kr. 41,-.

For mer informasjon – ta kontakt med Stine Alstad Quille i Alma Norge AS:
Tlf: +47 67 21 05 00, e-post: stine.alstad.quille@alma.no

Om Soy4you
Soy4you er et 100 % naturlig alternativ til kjøtt, og er utelukkende basert på soyabønner.
Siden oppstarten i 2011 har målet vært å tilby soyaprodukter som kan erstatte kjøtt ut at det går ut over smaken eller konsistensen. Under fremstillingen sikrer man omtrent 100 % opptak av de viktige proteinene, og derfor er Soy4you et fullverdig alternativ til animalske produkter.
Med Soy4you kan du lage sunn hverdagsmat med mer proteiner og fiber og mindre fett.

På deres nettside finner du mer informasjon og spennende oppskrifter www.soy4you.no

Related links

Emner

Tags


Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Pressekontakt

Stina Resset

Stina Resset

Pressekontakt Digital Coordinator PR 47844890

Relatert materiale

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Verkstedveien 1
0277 Oslo
Norge