Gå videre til innhold
Nå har BFree fått norsk Facebook-side!

Nyhet -

Nå har BFree fått norsk Facebook-side!

Introduksjonen av BFree Wraps i Norge har vært en enorm suksess. Nå ønsker BFree å gi tilbake til alle sine norske fans ved å lansere en norsk Facebook-side. Her vil BFree komme med spennende informasjon, gode idèer og fristende oppskrifter. Det er mye man kan gjøre med en wrap. BFree ønsker innspill og tips, så gå inn og lik, del og kommenter på www.facebook.com/BFreeNorway

Hva er BFree?
BFree leverer en næringsrik wrap med lavt fettinnhold og høyt fiberinnhold til det norske markedet. BFree sine produkter er fri for allergener. Det betyr at det ikke er gluten, hvete, melkeprodukter, egg, nøtter eller soya i dem. De er derfor også godt egnet for veganere. BFree wraps er dessuten også uten palmeolje - og kan spises med god samvittighet.

BFree Flerkornwrap ble lansert i uke 8. Det er en næringsrik wrap som er rik på fiber, har et lavt fettinnhold og bare 99 kalorier per wrap – det laveste på markedet. BFree Flerkornwraps er basert på en blanding av sorghummel, rismel, maismel, bokhvetemel, hirsemel, teffmel, quinoamel og amaranthmel. Dette gjør den mer næringsrik enn andre wraps på markedet. I tillegg smaker den helt fantastisk.

Flerkornwrap distribueres i Rema 1000, ICA og i helsekostbutikker med godt vareutvalg.

Les også mer om BFree på deres egen nettside.

Related links

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge