Gå videre til innhold
Klargjør håret ditt for vinteren!

Nyhet -

Klargjør håret ditt for vinteren!

Kulde og temperaturforskjeller gjør at håret mister mye av sin fuktighet og gir oss "bad hair days". Bruk av hårkur både pleier håret og tilfører fukt, så du slipper å gjemme bort håret det tørre håret ditt i en lue hele vinteren! Fordi vi har forskjellige hårtyper har John Frieda utviklet ulike kurer tilpasset forskjellige hårtyper og behov.

Og du, husk at hårkuren skal brukes mellom sjampo og balsam. Dette fordi kuren skal trenge inn i håret, før balsamen avsluttningvis lukker skjellaget.

SHEER BLOND HAIR REPAIR: Er for deg med blondt hår. Kuren er en styrkende intensivbehandling for tørt og skadet hår. Et rikt antall balsamerende ingredienser gjenoppretter hårets mykhet og glans. I tillegg inneholder Hair Repair urter som beskytter og mykgjør huden i hodebunnen. Kuren virker reparerende på håroverflaten og tilfører rikelig med fuktighet 

FRIZZ-EASE MIRACULOUS RECOVERY: Temmer frizzy hår og etterlater det mykt, sterkt og sunt. Kuren tilfører håret ekstra mange fuktighetsgivende og pleiende ingredienser, blandt annet avokado-olje, samt proteiner som hjelper å gjenoppbygge håret.

Dette er John Friedas absolutte bestselger!

FULL REPAIR MASK: Er perfekt for deg som føner, retter og krøller håret ditt. Kuren gir intens og dyptgående pleie til håret. Gjenoppbygger, styrker og beskytter håret mot å brekke som følge av skader forårsaket av varme. Gir et sterkere og sunnere hår. Håret blir mykere med mer fuktighet.

150 ML, AUP: 99,-

For mer informasjon eller materiale kontakt:

Mille Berger Walthinsen : mille.walthinsen@midsona.no

Emner

Kategorier

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge