Gå videre til innhold
Høstens vitaminbomber - nå i Meny-butikkene!

Nyhet -

Høstens vitaminbomber - nå i Meny-butikkene!

Når høsten kommer er det lett å føle at energien tappes, immunforsvaret svekkes og hud og hår føles tørt og livløst. Høstens forkjølelser lurer rundt hjørnet, og det er ikke alltid lett å få tilført kroppen det den trenger i en hektisk hverdag. Da er det godt å vite at du kan hjelpe kroppen selv å gjøre jobben – innenfra!

Økologisk grønnsaks-, frukt- og bærjuice, er naturens egen vitaminpille! Helios juicer kan med rette kalles «helsejuicer». De er laget av rene grønnsaker, frukt og bær, nøye utvalgt og deretter skånsomt presset og filtrert. På den måten bevares råvarenes næringsstoffer best mulig, helt fra naturen og hjem til deg.

Juicene er ikke fra konsentrat og ikke tilsatt søtning, konserveringsmidler eller andre tilsetninger. Start dagen med en «vitamin-shot» av juice. Da er du sikret et minimum av næringsstoffer allerede før dagen er i gang!

Disse smakfulle juicene finner du nå hos Meny:
Gulrotjuice m+
Rødbetejuice m+
Ananasjuice
Grønnsaksjuice m+

Related links

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge