Gå videre til innhold
Helios Quinoa på Kiwi

Nyhet -

Helios Quinoa på Kiwi

Fra mai blir det enda enklere å få tak i Helios økologisk Quinoa. Da finner du den nemlig også på Kiwi, noe som gjør Quinoa tilgjengelig for mange flere.

Quinoa er en fantastisk råvare. Den er rik på fiber, noe mange får for lite av i dagens kosthold. Quinoa har også et høyt innhold av vitamin B1 og mineralene magnesium, jern, fosfor og sink. Den er i tillegg naturlig glutenfri og er derfor en ypperlig kilde til næring og kostfiber også for deg som lever på glutenfri/-redusert kost.

Quinoa kokes i 12-15 min før inntak/bruk. Den har en luftig konsistens og en mild, nøytral smak. Dette gjør at den kan brukes i en rekke retter for å øke nærings- og fiberinnholdet. Den er svært barnevennlig i smak. Prøv den som middagstilbehør (kan erstatta ris, couscous o.l.), gjerne kokt sammen med din favorittbuljong. Den er også fin i gryter, salater (prøv vår Quinoasalat med halloumiost) og supper. Kokt Quinoa kan med fordel brukes i både grøt og bakverk.

Du finner også Helios økologisk Quinoa på utvalgte Spar, Meny, Rema, ICA og helsekostbutikker.

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS

Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge