Gå videre til innhold
Grab some balls!

Nyhet -

Grab some balls!

Lei av usunne mellommåltider? Grab some balls! Nå lanserer Bounce Energy Balls to nye og spennende smaker: Kakao mint og Eple & kanel. Begge variantene har et høyt innhold av protein og fiber - og består selvsagt kun av naturlige ingredienser.

Klokken nærmer seg 15.00. Blodsukkeret synker drastisk, effektiviteten daler og tankene begynner å vandre mot middag… Men, så innser du at det fremdeles er flere timer til middagen står på bordet. Magen skriker og er i ferd med å gjøre opprør, samtidig som bunken med «må-gjøres-innen-arbeidsdagsslutt»-oppgaver bare vokser. Hva gjør du?

Bounce Energy Balls er en effektiv og velsmakende løsning for å gi rask næring til kroppen, tilfredsstille sulten og opprettholde energien.

Nå har det kommet to nye og spennende varianter: Kakao mint og Eple & kanel. Begge variantene har et høyt innhold av protein og fiber - og består selvsagt kun av naturlige ingredienser. I tillegg er de glutenfrie – i likhet med resten av sortimentet. De passer perfekt både før og etter trening eller som mellommåltid eller snacks. Dermed er de perfekte å ha liggende i veska, på kontoret, i baggen og i bilen.

- Bounce Energy Balls er fantastisk gode på smak, og disse spennende nyhetene kompletterer det eksisterende sortimentet veldig bra. Vi har stor tro på denne lanseringen, og vi ser allerede nå at kundene våre har tatt imot nyhetene med åpne armer, sier Brand Manager Stine Alstad Quille.

Bounce Energy Balls finnes nå i seks forskjellige varianter:

  • Peanøtt protein
  • Mandel protein
  • Spirulina & ginseng
  • Kokos macadamia
  • Kakao mint
  • Eple & kanel

Alle variantene er selvsagt glutenfrie og uten kunstige konserveringsmidler.

Bounce Energy Balls selges i helsekost, kiosker og caféer.

Om Bounce Energy Balls
Sunn, ernæringsrik og smakfull var utgangspunktet for lanseringen av Bounce Energy Balls for mer enn 10 år siden. Bounce vil aldri gå på kompromiss med ernæring og bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet. Hver og en ingrediens spiller en viktig rolle, enten for smak, funksjon eller næringsverdi. Og samtlige er selvsagt helt naturlige.
Bounce Energy Balls finnes nå i seks forskjellige varianter: Peanøtt protein, Mandel protein, Spirulina & ginseng, Kokos macadamia og nyhetene Kakao mint og Eple & kanel.

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge