Gå videre til innhold
Glutenfri flerkornwrap gjør suksess

Nyhet -

Glutenfri flerkornwrap gjør suksess

På bare fire måneder i norske butikkhyller har glutenfri BFree flerkornwrap solgt ti ganger så mye som forventet. Merkevaresjef for BFree, i Alma Norge AS, Torill Wertebach, er svært fornøyd med utviklingen.

- Salget har gått over all forventning. Det er veldig hyggelig å registrere. Produktet har vært etterlengtet på det norske markedet. Det gjenspeiler seg i salgstallene, sier Wertebach.

Hun understreker at produktet er egnet for alle, ikke bare allergikere.

I begynnelsen av juni skrev Handelsbladet at Alma Norge AS fikk en braksuksess med den irsk-produserte flerkornwrapsen.

«BFree var tidlig ute med å tenke utenfor boksen når det gjelder mat uten gluten. De har satset på stilig design som signaliserer at produktene også er for livsstilskunder som er opptatt av helse og sunnhet. BFree har få kalorier, lite fett, mye fiber og inneholder en rekke næringsrike meltyper. I tillegg er produktene fri for gluten og alle andre allergener», skriver Handelsbladet.

På sikt håper Wertebach at BFree flerkornwrap er å se i Tex Mex-hylla i dagligvarebutikkene. Hun mener at et sunnere alternativ i Taco-avdelingen ville vært et attraktivt alternativ for mange.

- Produktet har en sunn profil og en tydelig kommunikasjon på emballasjen. Dette skiller BFree flerkornwraps fra lignende produkter på markedet, sier Wertebach.

Related links

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge