Gå videre til innhold
Vask hjemmet med Ecover – miljømerket rengjøringsmiddel

Pressemelding -

Vask hjemmet med Ecover – miljømerket rengjøringsmiddel

Med Ecover Universal vinner du ikke bare kampen mot fett og skitt på alle harde overflater – du gjør det med minimal miljøbelastning.

Ecover tar inspirasjon fra naturen når nye produkter utvikles. Hele kjeden har miljø i tankene:

  • Produkt og ingredienser er basert på planter og mineraler
  • Emballasjen er laget av sukkerrør og resirkulert materiale
  • Fabrikkene er miljøsertifiserte

Ecover Universal er merket med EUs Ecolabel. EUs Ecolabel vitner om at produktet har redusert miljøpåvirkning i hele sin livssyklus, og ved å velge Ecover Universal bidrar du til å minske miljøpåvirkningen.

«Grean and clean»

På slutten av dagen vil du selvfølgelig også ha skinnende overflater – derfor har vi like mye fokus på vaskeresultatet som miljø når vi utvikler produkter. Det hele dreier seg om å finne den perfekte balansen mellom «green and clean»!

Og du – Ecover Universal er bare ett av mange miljømerkede produkter i Ecover-serien. Enten du vasker sengetøyet, gulvene, hendene eller middagstallerkene – det finnes et Ecover-produkt for ditt formål.

Veil. pris Ecover Universal 39,-. Selges i helsekost og Meny.

For mer informasjon – ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS, Hans Ola Hevrøy: hans.ola.hevroy@midsona.no, 915 28 672.

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge