Følg Midsona Norge AS

To ingredienser som tar julesnopet til nye høyder

Pressemelding   •   nov 14, 2017 16:02 CET

Du finner høyoppløselige bilder nederst i artikkelen.

Lurer du på hvordan du kan løfte smaken på julegodteriet et ekstra hakk? Her er hemmeligheten bak den beste julebaksten!

Tradisjon står sterkt når det kommer til juleforberedelser og julebakst, og det er ingen tvil om at vi forbinder smaken av kokos med jul. Tenk bare hvor mye godt du kan lage med kokosolje, eller hvor søt og fyldig smaken på julegodteriet blir med kokossirup!

Vi tuller ikke med juletradisjonene, men kanskje du finner en litt ny vri på de syv sorter uten at det går på bekostning av smak? Eller kanskje noen små tilpasninger kan få mormors julekaker til å smake enda bedre?

Sirup med en mørk, fyldig og rik smak

Til baking og desserter, som topping på frukt eller som søtning i kaffe – vi får vann i munnen bare av tanken på den nyeste tilførselen i Cocosa-familien. Har du latt deg friste av kokossirup du også?

Grunnen til at denne har blitt så populær på kort tid, er blant annet fordi den rike og fyldige sødmen fra mørk kokosblomstsirup er perfekt i både varm og kald drikke. Cocosa kokossirup er økologisk kokosblomstsirup laget av kokosnøttblomstens søte nektar. Den er rett og slett den flytende varianten av det allerede kjente kokossukkeret fra Cocosa, som også egner seg veldig godt i julebaksten. Sirupen løser seg lett opp i væske, og er derfor godt egnet som søtningsmiddel.

Prøv kokossirupen i dine julefavoritter! Eller du kan prøve sirupen i denne gode julefudgen?

PEANØTT-KARAMELL-FUDGE

Dette trenger du

180 g peanøttsmør, fint u/salt
45 g Cocosa Pure Kokosolje
100 g Cocosa Kokossirup
1 ts ekte kanel
En klype salt
100 g sjokolade av god kvalitet

Slik gjør du

  1. Vei opp alt unntatt sjokolade i en kjele, og varm forsiktig opp på svak varme for å oppnå en homogen blanding
  2. Kle en brødform med bakepapir og hell massen over i den. Sett så kaldt
  3. Skjær opp massen i biter og trekk med sjokolade
  4. Oppbevares i frys eller kjøl

Oppskrift: Mona Kvammen

Den selvskrevne kokosoljen

Det er mange grunner til å også inkludere kokosolje i julebaksten. Ved å erstatte andre fettkilder i julebaksten helt eller delvis med Cocosa-olje, kan du løfte smaken et ekstra hakk. Et hint av kokos passer i alt fra kjeks til sjokoladedesserter og kaker. Cocosa er bestselgeren innen kokosolje i Norge, og er økologisk kaldpresset olje av ypperste kvalitet. Cocosa inneholder ikke melk eller gluten, og har ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.

Cocosa-produktene finner du både i helsekostbutikker og på Soma.no.

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy