Følg Midsona Norge AS

Rimelige kjøp som øker sjansen for at de sunne nyttårsforsettene holder ut 2015

Pressemelding   •   des 12, 2014 10:16 CET

De små tingene er gjerne de som er lettest å gjennomføre. Heldigvis er det også de små tingene som ofte teller mest. Vi har samlet tre små tips som gjør det lettere å nå et knippe sunne nyttårsforsetter.


Kjøp kosttilskudd – la det stå på kjøkkenbenken

Ingenting kan konkurrere med et variert og sunt kosthold. Rådene fra helsedirektoratet er blant annet at man skal få i seg fem porsjoner med frukt og grønt hver dag, spise fisk to til tre ganger i uken og spise minst tre lette meieriprodukter hver dag. Det sier seg selv at dette kan være utfordring for mange! Kjøp de viktigste kosttilskuddene og ha de fremme på kjøkkenbenken. Da er det mye lettere å huske på å ta de. Dersom du tar Omega 3, et mineraltilskudd og vitamintilskudd er du langt på vei!

Kjøp en sunn bar – finn en som dekker dine behov

De aller fleste av oss får i oss for mye energi i forhold til det vi forbrenner. En smart måte å kutte ned på inntaket av tomme kalorier er å la deler av energiinntaket skje gjennom sunne barer som dekker dine behov. Barer kan være et godt alternativ, både som måltid, snack eller erstatning for andre matvarer. De kan også bidra til å optimalisere treningsøktene dine. Les mer om ulike typer bars i Midsona sin bar-guide for å bedre forstå forskjellene på de typer barer som finnes og hvilken type bar som er optimal for deg og dine behov. (se relatert materiale)

Kjøp en kul drikkeflaske – drikk mer vann

Vann slukker tørsten og gjør at du naturlig får mindre lyst på andre mer kaloriholdige alternativer som brus og jus. Med en kul flaske på pulten øker sannsynligheten for at du drikker mer vann i løpet av dagen. Helsedirektoratet sier at kroppen har bruk for omtrent 2,5 liter væske i døgnet. Behovet varierer fra person til person, og er blant annet avhengig av alder, temperatur og aktivitetsnivå. Maten vi spiser gir oss cirka 1 liter væske, så under normale omstendigheter anbefales det voksne å innta rundt 1,5 liter væske daglig.

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.