Følg Midsona Norge AS

Nytt kosttilskudd som lindrer overgangsplager

Pressemelding   •   sep 19, 2017 10:37 CEST

Hetetokter og nattesvette er to av de mest typiske symptomene i overgangsalderen. Nå vil A. Vogel hjelpe med å lindre plagene med et nytt plantebasert kosttilskudd!

De fleste kvinner slutter å menstruere når de er mellom 45 og 55 år, men noen gjennomlever menopause tidligere. Hetetokter er kroppens reaksjon på redusert produksjon av hormonet østrogen. Hos noen kvinner reduseres mengden østrogen gradvis, noe som fører til færre hetetokter. Men for andre slutter eggstokkene produksjonen brått – for disse kvinnene kan hetetoktene blir kraftige og mange.

Rådene mot overgangsplager som hetetokter er mange: Puste dypt og slappe av, riktig mat, avkjøle håndledd og kald dusj er noen av dem. Visste du også at urten salvie kan lindre plagene?

Nytt kosttilskudd med salvie

Menosan er et naturlig kosttilskudd basert på urter. Produktet inneholder ekstrakt av fersk salvie, som tradisjonelt har blitt brukt til å lindre overgangsplager som hetetokter og nattesvette. Salviebladene er av meget høy kvalitet, og er økologisk dyrket i A. Vogels egne åkre i Sveits.

Produktet inneholder ikke soya, og kan brukes alene eller i tillegg til østrogenbehandling. Det kan også brukes over lange perioder. I tillegg har altså Menosan en god effekt på lindring av overgangsplager. Sammen gjør dette at Menosan er A. Vogels mestselgende produkt i Europa!

Gode resultater

En klinisk studie viser at kosttilskuddet Menosan er meget effektivt mot de vanligste symptomene på overgangsalder - hetetokter og svette/nattesvette.

I studien ble Menosan-tablettene testet på kvinner som opplevde hetetokter. På åtte uker testet et team både sikkerheten og hvor effektivt fersk salvieekstrakt var på kvinner mellom 50 og 65 år. Kvinnene hadde vært i overgangsalderen i minst seks måneder, og opplevde hetetokter daglig. Studien viste at Menosan kan redusere både intensitet og hyppigheten av plagene:

 • Etter fire uker var gjennomsnittlig antall hetetokter redusert med 50 prosent
 • Etter åtte uker var gjennomsnittlig antall hetetokter redusert med 64 prosent
 • Antall hetetokter gikk fremdeles ned gjennom uke 8, noe som indikerer at videre reduksjoner er sannsynlig ved videre behandling.

Jo mer intense hetetokter, dess bedre resultat:

 • Milde hetetokter ble redusert med 46 prosent
 • Moderate hetetokter ble redusert med 62 prosent
 • Kraftige hetetokter ble redusert med 79 prosent
 • Meget kraftige hetetokter ble redusert med 100 prosent

Om studien

 • Periode: Fra januar til desember 2008
 • Behandling varte i 8 uker
 • 69 deltakere: Kvinner i overgangsalderen mellom 48 og 66 år som har vært i menopause minst et halvår før behandling, og som hadde minst fem hetetokter daglig.
 • Ingen av dem hadde alvorlige sykdommer, og tok ingen andre medisiner med innflytelse på menopause-symptomer den siste måneden før studien startet.

Veil. pris er 299,-. Selges i helsekost og på Soma.no. 

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - kontakt innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge, Hans Ola Hevrøy: hans.ola.hevroy@midsona.no, 91 52 86 72. 

Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy