Gå videre til innhold
Nyhet! Supernature økologiske teer boostet med supermat

Pressemelding -

Nyhet! Supernature økologiske teer boostet med supermat

Vi vil hjelpe deg å velge smart også når du skal kose deg. Slapp av med en god kopp te og nyt supertiden som bare er din!

Endelig ti litt rolige minutter på jobb? Eller kanskje du omsider har landa i godstolen etter en hektisk dag? Det er da du fortjener å kose deg litt ekstra. Supernature super-teer er en serie urte-teer boostet med gode supermatingredienser, og som gjør at det er lettere for deg å velge smart kos!

Den nye super-teen med ananas og ingefær er en økologisk frukt- og urte-te. Supernature Ananas & Ingefær Superfrisk er akkurat det navnet lover – nemlig et superfriskt bidrag i hverdagen!

Vi lover at goji- og blåbær-teen fyller rommet med en deilig lukt. Og du – heldigvis smaker Supernature Goji & Blåbær Superbær like godt som den lukter! Gojibær er blitt brukt i kinesisk folkemedisin i mer enn 2000 år, og det er ikke uten grunn de kalles «røde diamanter». Bærene er søte og lett syrlige i smaken, og blir elsket av både voksne og barn.

Også i vår tredje nye super-te dukker det opp en god og gammel kjenning for supermat-elskere. Supernature Mate & Spirulina Supergrønn er en økologisk grønn te med god smak av urter, mate, spirulina og lime.

Sett deg ned med en kopp te fylt av gode smaker og næringsstoffer du har godt av, og nyt supertiden din!

Selges i helsekost og på soma.no. Veil. pris 56 kroner.

For mer info og høyoppløselige bilder – kontakt innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS: hans.ola.hevroy@midsona.no, 915 28 672.

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge